کرونا که جان حدود ۲۹۰ هزار نفر را در آمریکا گرفته است، بحران اقتصادی شدیدی در این کشور ایجاد کرده و آمریکاییها به خصوص کودکان بیش از پیش از گرسنگی رنج میبرند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ خبرگزاری فرانسه از کاکیزویل (مریلند) گزارش داد، با توجه به وخیمتر شدن همه گیری ویروس کرونا در آمریکا که آن را به بحرانیترین کشور مبتلا به این ویروس در جهان بدل ساخته، کشوری که حدود ۲۹۰ هزار جان باخته دارد، با افزایش هرچه بیشتر کودکان گرسنه در این کشور مواجه ایم.
بنابر آمار ارائه شده از سوی وزارت بازرگانی آمریکا، حدود ۱۲ درصد از افراد بزرگسال در این کشور به علت از دست دادن شغل خود ناشی از همه گیری ویروس کرونا که اکنون خانه نشین شده اند، میگویند «بیشتر اوقات» در خانه چیزی برای خوردن وجود ندارد. در پژوهش دیگری که از سوی اندیشکده آمریکایی «بروکینگز» به عمل آمده نشان میدهد که ۱۰ درصد از مادران آمریکایی در ماههای اکتبر و نوامبر، برای کودکان زیر پنج سال خود غذایی نداشته اند. سازمان غیر انتفاعی «تغذیه آمریکا» نیز در برآوردی اعلام کرد بیش از ۵۰ میلیون آمریکایی با نبود مواد غذایی مواجه هستند. بنابر برآورد سازمان تغذیه آمریکا، از هر چهار کودک آمریکایی یک کودک نسبت به دو دهه اخیر با ناامنی و فقر غذایی روبرو است. لورن بوئر، پژوهشگر اندیشکده بروکینگز درباره این تحقیق به خبرگزاری فرانسه گفت: با اطمینان کامل میگویم که ناامنی غذایی در بالاترین سطح خود نسبت به دههها قبل در جهان مدرن امروز قرار دارد. نزدیک به ۱۵ میلیون خانواده در آمریکا گرسنه هستند بنابر آماری که در سال ۲۰۱۸ از سوی سازمان تغدیه آمریکا ارائه شد، حاکی از آن بود که ۱۴ میلیون و ۸۰۰ هزار خانوار آمریکایی با فقر غذایی و ناتوانی در تهیه مواد غدایی مواجه اند و تا پیش از همه گیری ویروس کرونا ۱۰ میلیون کودک آمریکایی با نا امنی غدایی روبرو بودند. کلوئه واترمن، مدیر بخش پژوهشی از گروه «دوستان زمین» درباره وضعیت وخیم غذایی در آمریکا گفت: کشاورزی که منبع اصلی تهیه مواد غذایی است، تنها ۲۰ درصد از اقتصاد آمریکایی را تامین میکند که در آن ۱۰۰ درصد افراد نیازمند به خوراک هستند. مدارس که میتوانست برای خانوادههای کم در آمد آمریکایی پناهگاه غذایی برای کودکان آنان به شمار آید، اکنون همه گیری ویروس کرونا باعث بسته شدن آنها شده و این کودکان از دسترسی به یک وعده غدای رایگان که در مدارس برای آنها تهیه میشد، محروم ماندند، حال فشار بر خانوادههای کم بضاعت آمریکایی برای تهیه اقلامی که قادر به تهیه آن نیستند، بیشتر شده است. افزایش بیکاری در آمریکا ناشی از شدت گرفتن ویروس کرونا دراین کشور نیز بر برنامه کمک به خانوادههای کم بضاعت موسوم به برنامه «کمک تغذیه» اثر گذارده و کمکهای این برنامه کفاف زندگی خانوارهای آمریکایی بیکار شده را نمیدهد.