به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، "مهرداد سالاری"معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری امروز در جلسه هم اندیشی
لازم برای تسریع در اجرای برنامههای کوتاه مدت و بلند مدت در شهر کرمانشاه به منظور جلوگیری از آبگرفتگی در زمان بارش، اظهار داشت: باید دو برنامه کوتاه مدت و بلندمدت به منظور جلوگیری از آبگرفتگی در زمان بارندگی در نقاط مختلف شهر کرمانشاه هر چه سریعتر تدوین و اجرایی شود و دستگاههای ذیربط موظف به همکاری و هماهنگی در راستای اجرای این برنامهها هستند.
وی با ترسیم توپوگرافی و نقشه شهر کرمانشاه و جریان چند کانال آبی و رودخانه در شهر و تاکید بر توجه ویژه به مکانهای دارای مشکل آبگرفتگی، تصریح کرد: ساختار شهر نشان میدهد با توجه به مشکلاتی که وجود دارد جریان آب ناشی از بارندگیهای شدید به داخل منازل مردم برمی گردد و از این جهت مشکلات و گرفتارهایی برای مردم ایجاد میشود.
مقام ارشد حوزه عمرانی استانداری بیان داشت: اگر در گذشته به ساختار اصلی خیابانها و اجرای کانالهای هدایت آبهای سطحی دقت کافی میشد امروز با این مشکلات روبرو نبودیم و مردم گرفتار آبگرفتگی در منازل خود نمیشدند لذا بعضی از مناطق در شهر کرمانشاه وجود دارد که به لحاظ آبگرفتگی منجر به نگرانی مردم میشود و ما وظیفه داریم که در راستای حل مشکل آبگرفتگی نهایت جدیت و تلاش خود را بکار گیریم.
وی ادامه داد: با توجه به شیب و دو کانال اصلی و رودخانه اصلی در شهر کرمانشاه، مشکل آبگرفتگی با تدبیر و تلاش قابل حل میباشد لذا برای شهر کرمانشاه که دارای یک میلیون جمعیت است، دستگاههای ذیربط مانند آب منطقه ای، آب و فاضلاب شهرداری کرمانشاه با محوریت فرمانداری کرمانشاه باید راهکارها و برنامههای خود را در دو بخش کوتاه مدت و بلند مدت به صورت ویژه دنبال و پیگیری کنند.
سالاری با تاکید بر توجه به تقسیم کار و اجرای طرحها توسط هر کدام از دستگاهها گفت: هیچ دستگاهی حق ندارد که از اجرای کار خود کوتاهی کند و باید تلاش کنیم که مشکل آبگرفتگی با اجرای دقیق برنامهها و طرح جامع هدایت آبهای سطحی در شهر کرمانشاه هر چه سریعتر رفع شود و در این راستا نیازمند تدوین دو برنامه کوتاه مدت و بلندمدت در شهر کرمانشاه هستیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گفت: در مکانهای مختلف در شهر کرمانشاه که در زمان بارش منجر به آبگرفتگی میشود میتوان با تدوین برنامه کوتاه مدت به حل مشکل پرداخت و همچنین با تدوین برنامه بلندمدت مانند طرح هدایت آبهای سطحی و اجرای سیستم سبکه فاضلاب مشکل آبگرفتگی را در شهر کرمانشاه حل کرد.
وی با بیان اینکه رفع مشکل آبگرفتگی در شهر کرمانشاه از اولویتهای مهم است، اظهار داشت: برای اجرای برنامههای کوتاه مدت و بلندمدت هم از اعتبارات استانی و هم از اعتبارات شهرداری استفاده خواهد شد و در این راستا نهایت تلاش خود را بکار خواهیم گرفت زیرا موضوعی مهمتر از ایجاد آرامش و آسایش برای مردم نیست.
وی تاکید کرد: دستگاههای ذیربط وظیفه دارند که با استفاده از ظرفیتها و امکانات خود به اجرای سریع طرحهای کوتاه مدت و بلندمدت برای جلوگیری از آبگرفتگی در شهر کرمانشاه بپردازند.
سالاری خواستار معرفی نمایندگان دستگاههای متولی به فرمانداری کرمانشاه به منظور اجرای هر چه سریعتر کارها و برنامهها شد و گفت: از بودجه سال ۱۴۰۰ استان برای اجرای طرح جلوگیری از آبگرفتگی در شهر کرمانشاه، اعتباری در نظر خواهیم گرفت و بر اساس اجرای برنامههای کوتاه مدت و بلندمدت، اقدامات خود را پیگیری خواهیم کرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تاکید کرد: از مدیران دستگاههای ذیربط میخواهم که اجرای طرحها را به زیرمجموعههای خود ابلاغ کنند زیرا در نظر داریم که طرحها هر چه سریعتر شروع شوند و برنامههایی برای جذب اعتبار داریم که میتواند نقش موثری در تسریع اجرای طرح داشته باشد.
وی در پایان سخنان خود با تاکید بر جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجار که یکی از عوامل ایجاد آبگرفتگی در شهرها میباشد، گفت: اجرای برنامه جلوگیری از آبگرفتگی در شهر کرمانشاه یکی از اولویتهای مهم و اساسی است لذا به همین منظور باید یک کار جهادی و سریع در کرمانشاه انجام شود.