استقرار 26 دستگاه اکسیژن ساز در کردستان
در حال حاضر ۲۶ دستگاه اکسیژنساز در کردستان مستقر است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمامرکز کردستان، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به ارتقاء دستگاههای اکسیژنساز در بیمارستانهای استان افزود: در حال حاضر ۲۶ دستگاه اکسیژنساز در کردستان مستقر است.
صدیق جدیدالاسلامی با بیان اینکه در پیک اخیر ۸ دستگاه اکسیژنساز در بیمارستانهای استان وارد مدار شد، گفت: اکنون نیاز اکسیژن جهت درمان بیماران مبتلا به کرونا با این تعداد دستگاه، تأمین شده است.
جدیدالاسلامی گفت: در حال حاضر، غیر از سروآباد و دهگلان که به دلیل محدودیت سطحبندی و به حدنصاب نرسیدن تختهای بیمارستانی دستگاه اکسیژنساز به آن تعلق نمیگیرد، دیگر بیمارستانهای استان به دستگاه مذکور مجهز هستند.
وی از تعداد ۲ هزار و ۵۳۱ تخت فعال بیمارستانی در ۱۶ بیمارستان دانشگاهی استان خبر داد و گفت: خوشبختانه در ایام شیوع کرونا تاکنون با کمبود تخت بیمارستانی مواجه نشدهایم و همه مراجعهکنندگان را در این خصوص پوشش دادهایم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به تعداد ۱۹۲ تخت آیسییو فعال در استان گفت: قبل از شیوع کرونا ۱۳۲ تخت مراقبتهای ویژه در استان فعال بود که بلافاصله به علت نیاز مبرم و افزایش بیماران، ۶۰ تخت دیگر را جهت این بخش اختصاص دادیم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون حدود ۱۳ هزار نفر بیمار بستری شده مبتلا به ویروس کرونا در استان بهبود یافتهاند.
جدیدالاسلامی با اشاره به امکانات و تجهیزات بیمارستانی خصوصا در درمان بیماران مبتلا به کووید۱۹ در استان گفت: تاکنون همه بیماران مبتلا به کرونا در استان از خدمات درمانی بهرهمند شدهاند و هیچ موردی دال بر عدم دریافت خدمات از سوی هیچ بیماری مشاهده نشده است.
جدیدالاسلامی با بیان اینکه هزینه درمان بیماران مبتلا به کرونا مانند سایر بیماریها در صورت داشتن دفترچه درمانی طبق تعرفه دریافت میشود، افزود: برای افرادی که فاقد پوشش بیمه بلافاصله دفترچه سرتخت صادر و بیمه خدمات درمانی برای وی لحاظ میشود.
وی با اشاره به اینکه بیماران بیبضاعت به مددکاری بیمارستان مراجعه کنند، گفت: ۹۰ درصد هزینه این بیماران را بیمه میپردازد و فقط ۱۰ درصد کل این هزینه به عهده فرد بیمار است و اگر بیماری توان پرداخت این رقم را هم نداشته باشد، به مددکاری بیمارستانها ابلاغ شده که ۱۰درصد سهم بیمار را مددکاری بپردازند و بیماران کمبضاعت رایگان ترخیص میشوند.
جدیدالاسلامی نسبت به بیتفاوتی شهروندان کردستانی در مقابل کرونا هشدار داد و گفت: همهگیری ویروس در حال مزمنشدن و روند صعودی این ویروس در پیک اخیر نگران کننده و موجب خستگی بیش از پیش کادر بهداشت و درمان شده است.
وی با بیان اینکه در صورت بیاهمیتی به پروتکلهای بهداشتی، زمستان سختتری از پاییز خواهیم داشت، نسبت به روند عادیسازی شرایط در اماکن، سطح شهر و بیاهمیتی از سوی مردم نسبت به قرنطینگی هشدار داد و گفت: اکنون با روند نزولی کرونا مواجه هستیم ولی این به معنی مهار و اتمام خطر انتشار ویروس نیست.
وی با بیان اینکه قطع زنجیره ویروس مستلزم همسوشدن با شرایط کنونی است، افزود: در صورت استمرار دورهمیها، برگزاری جشنها و میهمانیهای خانوادگی با توجه به فصل سرما و بازنگذاشتن پنجرهها، عدم تهویه مناسب و استفاده نکردن از ماسک، احتمال خطر پیک جدید با موج شدیدتری از بیماری وجود دارد.
وی با ذکر اینکه از خود درمانی در زمینه بیماری کرونا بپرهیزید افزود: افراد در صورت مشاهده علائم بیماری از هر گونه خوددرمانی به طور جد خودداری و جهت تشخیص و درمان سریع به مراکز درمانی مراجعه کنند.
وی با بیان اینکه تقریباً ۸۰ درصد مبتلایان به این ویروس درمان میشوند، افزود: حدود ۲۰ درصد مبتلایان نیازمند بستری و پنج درصد آنان به خدمات بخش مراقبتهای ویژه منتقل خواهند شد.