تنها ۱۰ درصد پایان نامههای تحصیلات تکمیلی به مسائل استان اختصاص دارد
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی: در ۵ سال گذشته پنج هزار پایان نامه تحصیلات تکمیلی در استان کرمانشاه انجام شده که از این تعداد تنها ۵۰۰ پایان نامه در ارتباط با مسائل کرمانشاه بوده است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، ویسی با بیان اینکه یکی از الزامات توسعه هر کشور پژوهش است، گفت: اگر از منابع
انسانی ومنابع مالی خوب استفاده نکرده ایم یعنی بهره وری مناسبی نداریم و باید با پژوهش به چرایی این موضوع پاسخ داد.
وی افزود: ما امادگی برای انجام پژوهشها در راستای رفع مشکلات را داریم، اما باید تقاضا نیز وجود داشته باشد و دستگاههای اجرایی و مسئولان باید این مشکلات را به دانشگاهها منعکس کنند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی خاطرنشان کرد: جدیترین برنامه وزارت علوم و به پیروی از ان دانشگاه رازی به عنوان زیر مجموعه این وزارتخانه، هدفمندی پژوهشها برای حل مسائل استان و کشور است و تلاش میشود پایان نامههای تحصیلات تکمیلی نیز در جهت رفع این معضلات باشد.
ویسی اظهار داشت: سال گذشته حدود ۷۴۰ مقاله بین المللی و ۴۰۰ مقاله داخلی از سوی۴۵۰ پژوهشگر دانشگاه رازی منتشر شده است.
وی با اشاره به پتانسیلهای استان در زمینه پژوهش و تحقیقات گفت: استان کرمانشاه در حوزه کشاورزی پتانسیل بالایی دارد که میتوان با انجام پژوهش در این حوزه، زمینه هوشمند سازی و توسعه هر چه بیشتر بخش کشاورزی استان را رقم زد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی همچنین به پتانسیلهای گردشگری استان اشاره کرد و گفت: طبیعت زیبا واثار تاریخی منحصر به فردی که در استان وجود دارد میتواند زمینه جذب گردشگران بسیاری را فراهم کند که خود مستلزم انجام کارهای پژوهشی در این زمینه است.
ویسی با بیان اینکه هفته اخر آذرماه با عنوان هفته پژوهش نام گذاری شده است، افزود: امسال به خاطر شیوع کرونا برنامههای این هفته در بستر فضای مجازی است و برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش لغو شده است.
وی یادآور شد: شعار هفته پژوهش امسال «پژوهش و فناوری در خدمت جهش تولید» است که در مراسمی به صورت ویدیوکتفرانس از پژوهشگران دستگاههای اجرایی تجلیل خواهد شد.
دانشگاه رازی کرمانشاه به عنوان باسابقهترین دانشگاه غرب کشور با ۴۵۰ عضو هیأت علمی و ۱۲ هزار و ۵۰۰ دانشجو در آستانه پنجاهمین سال تاسیس قرار دارد.