با همکاری خیران
فعال شدن طرحهای نیمه تمام بهداشت و درمان قاین پس از ۳ سال
۶ طرح نیمه تمام بخش بهداشت و درمان شهرستان قاین با همکاری خیران و دانشگاه علوم پزشکی بیرجند پس از ۳ سال فعال شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، سرپرست شبکه بهداشت و درمان قاین در نشست خبری گفت: تلاش میکنیم ۵
مورد از این طرحها شامل مرکز خدمات شهید بهشتی، پایگاههای بهداشت غدیر و کوثر و مراکز بهداشت نیمبلوک و بیهود، تا دهه فجر به بهره برداری برسد.
راه اندازی اورژانس اسفدن تا یک ماه آینده، تأمین ۷ میلیارد تومان تجهیزات برای بخش مگا آی سی یو بیمارستان قاین از محل قول معاون وزیر بهداشت در سفر به این شهرستان، شروع به کار مجدد بخش ایزوله تنفسی بیمارستان قاین با کمک ۵۰۰ میلیون تومانی یک خیر و قول معاون وزیر برای تأمین مابقی اعتبار مورد نیاز، و راه اندازی کلینیک تخصصی بیماران حاد تنفسی در محل بیمارستان قدیم قاین تا ۲ روز آینده از دیگر خبرهایی بود که حمیدی سرپرست شبکه بهداشت و درمان قاین دراین نشست خبری عنوان کرد.
وی همچنین با اشاره به اهدای یک دستگاه PCR از سوی خیر نیکوکار امین زاده به بیمارستان قاین افزود: فضای ساختمانی برای آزمایشگاه ویروس شناسی این بیمارستان در حال آماده شدن است و تکمیل این فضا و تجهیزاتش نیاز به یک میلیارد تومان اعتبار دارد که خوشبختانه خیران در این راه هم پیش قدم بوده اند و به زودی آزمایشگاه ویروس شناسی قاین و به خصوص تشخیص کرونا در این شهرستان راه اندازی خواهد شد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان قاین همچنین از تأمین یک دستگاه سی تی اسکن ۱۶ اسلایدی برای این شهرستان خبر داد و گفت: باید زیر ساخت و ساختمان این دستگاه فراهم شود که در حال ساخت ساختمانش هستیم و تلاش میکنیم این طرح نیز تا ۳ هفته آینده آماده شود.
دکتر حمیدی با اشاره به پیشرفت ۱۵ درصدی بیمارستان دوم قاین افزود: متاسفانه اعتبار تخصیص یافته به این طرح بسیار پایین است و کار به کندی پیش میرود که این موضوع با گلایه دکتر جان بابایی معاون وزیر بهداشت نیز همراه بود و امیدواریم با همکاری دانشگاه علوم پزشکی بتوانیم این طرح را هم به پیشرفت خوبی برسانیم.
وی از پیشرفت ۶۰ درصدی خوابگاه دانشجویی ۱۵ خرداد دانشکده پرستاری قاین خبر داد و گفت: یک میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل این طرح اختصاص داده شده است و ظرف یک سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان قاین به تصویب ساخت اورژانس در روستاهای آفریز، چاهک موسویه، مهدی آباد، محمدآباد علم و سه راهی خواف و سه راهی کره اشاره کرد و افزود: ساخت اورژانس آفریز شروع شده است و مابقی نیز در دستور کار شبکه بهداشت و درمان قاین قرار دارد.
حمیدی همچنین با تشکر از همکاری بسیج در کمک به بهداشت و درمان قاین در مبارزه با کرونا گفت: هم اکنون ۳۰ نیروی بسیجی و ۳۰ پرستار نیز به کمک کادر درمان ما آمده اند.
دشتگرد رئیس دانشکده پرستاری و مامایی قاین نیز گفت: این دانشکده هم اکنون با ۶ رشته و با حضور ۴۸۳ دانشجو در حال فعالیت است.