دانشمندان و پژوهشگران در مرکز ویروس شناسی دانشگاه اصفهان محصولی دانش بنیان به نام «کووید شیر» تولید کردند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مجری این طرح گفت: شرکت واکسن زیتون و دانشگاه اصفهان با همکاری شرکت سرم و واکسن سازی رازی شیراز، مرکز فن آوری ریاست جمهوری، دانشگاه علوم پزشکی و شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان برای اجرای این طرح تحقیقاتی مشارکت دارند.
دکتر نیلی با اشاره به تلاش هفت ماهه ۱۰ دانشمند ویروس شناس، میکروبیولوژیست، پزشک و دامپزشک این محصول تولید شده افزود: پادتن کووید ۱۹ در شیر دام کد اخلاق دریافت کرده و در حال گذراندن مراحل کارآزمایی بالینی بر روی افراد بیمار مبتلا به کووید ۱۹ است. معاون مرکز ویروس شناسی دانشگاه اصفهان گفت: در صورت موفقیت این دارو در درمان بیماران تا دو ماه آینده این محصول در اختیار عموم برای مصرف قرار خواهد گرفت. وی گفت: این دارو برای درمان عوارض گوارشی بیماری کووید ۱۹، کاهش سطح انتشار ویروس از بیماران و ایجاد ایمنی در افراد سالم در صورت مصرف این محصول در نقطه صفر بیماری تولید شده است. دکتر نیلی با اشاره به هزینه حدود نیم میلیارد تومان برای اجرای این طرح تحقیقاتی گفت: این طرح از فروردین امسال آغاز شده است و به دلیل کمبود اعتبارات ممکن است روند ادامه آن متوقف شود.