به گزارش خبرنگار حوزه میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی گروه علمی فرهنگی هنری
خبرگزاری صدا و سیما، آقای علیرضا قلی نژاد معاون فناوری و کاربردی سازی پژوهشگاه گفت: این برنامهها که توسط اعضای هیأت علمی و پژوهشگران پژوهشکدهها اجرا میشود شامل برگزاری رویدادهای کاربردی سازی پژوهشهای انجام شده در پژوهشگاه و ارائه نتایج و دستاوردهای علمی پژوهشی اعضای هیأت علمی و پژوهشگران است.
او افزود: در خلال این برنامه ها، با مشارکت کسب و کارهای نوپا (استارتاپ) تحت حمایت معاونت فناوری و کاربردی سازی رویدادهایی در سطح ملی با تمرکز بر استان تهران، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کرمان و سیستان و بلوچستان با حضور مربیان حوزه کسب و کار و کاربردی سازی حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در فضای مجازی برگزار میشود.
معاون فناوری و کاربردی سازی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری خاطرنشان کرد: با فراخوان خلاق و صاحب ایده زمینه ورود به فضای کسب و کار برای متقاضیان صاحب اندیشه و فناور فراهم خواهد شد.
آقای قلی نژاد گفت: در هفته پژوهش، سلسلهای از میزگردهای (وبینار) تخصصی توسط اعضای هیأت علمی و پژوهشگران پژوهشگاه در حوزههای تخصصی حفاظت و مرمت آثار فرهنگی تاریخی، باستان شناسی، مردم شناسی، هنرهای سنتی، گردشگری، ابنیه و بافتهای فرهنگی تاریخی و زبان شناسی کتیبهها و متون برگزار میشود.
او افزود: در این برنامهها که با حمایت و پشتیبانی معاونت پژوهشی پژوهشگاه صورت خواهد گرفت، پژوهشگران به ارائه دستاوردهای پژوهشی یکساله اخیر پژوهشگاه پرداخته و نتایج بدست آمده را با مخاطبین و متخصصین این حوزهها درمیان خواهند گذاشت.
وی از دیگر اقدامات معاونت فناوری و کاربردی سازی با همکاری معاونت پژوهشی و مرکز روابط عمومی پژوهشگاه در حال انجام است را راه اندازی نخستین نمایشگاه مجازی حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی عنوان کرد و گفت: بدین ترتیب دادههای سمعی، بصری و مکتوب دستاوردهای علمی پژوهشگاه در اختیار علاقهمندان قرار خواهد گرفت و همچنین این فضای مجازی امکان معرفی کسب و کارهای نوپا (استارتاپ) و کسب و کارهای تحت حمایت پژوهشگاه را فراهم خواهد کرد.
آقای قلی نژاد گفت: از دیگر اقدامات دراین زمینه راه اندازی وبسایت پادکست پژوهشگاه است که بدین ترتیب بستههای پادکستی در قالب گفتگوهای صوتی حاصل گفتگو با صاحبنظران این حوزه در اختیار علاقهمندان قرار میگیرد.