به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، استاندار در جلسه طرح شهید حاج قاسم سلیمانی به شیوه محله و خانواده مبتنی بر برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت گفت: برای اجرای کامل و دقیق این طرح استان به ۷۰ منطقه تقسیمبندی شده است.
آقای کلانتری افزود: طرح غربالگری شهید سلیمانی با هفت راهبرد و در قالب ۷۳۶ تیم حمایتی، نظارتی و مراقبتی در ۷۰۰ محله استان اجرا میشود.
وی با بیان اینکه این طرح با محوریت دانشگاه علوم پزشکی، سپاه فتح استان و همکاری فرمانداران و مشارکت ۲ هزار و ۸۸۰ نیروی بسیجی به زودی آغاز میشود ادامه داد: یک میلیارد تومان از منابع عمرانی برای اجرای هرچه بهتر این طرح اختصاص داده شده است.
استاندار با اشاره به اینکه باید در این طرح از ظرفیتهای مردمی استفاده کرد ادامه داد: حفاظت از گروههای آسیبپذیر شامل سالمندان و افراد دارای بیماری زمینهای، اجرای طرح هدفمند محدودیتهای هوشمند، تقویت فرایند درمانهای سرپایی، کاهش حداکثری موارد بستری و کمکهای مومنانه از برنامههای اصلی این طرح است.
کلانتری افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد جز استان برتر در پیشگیری از کرونا شناخته شده است.
فرمانده سپاه فتح استان نیز در این جلسه با بیان اینکه کمکهای مومنانه هم در قالب همین طرح انجام میشود، تاکید کرد: سلامت گروههای عملیاتی طرح نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
سردار خرم دل گفت: این طرح باید با محوریت مردم و با استقبال و مشارکت خوب مردم همراه باشد تا اهداف خواسته شده آن کاملا محقق شود.
مدیرکل صدا و سیمای استان نیز در این جلسه از پشتیبانی رسانهای در اجرای کامل، به موقع و هدفمند این طرح خبر داد.
آقای رئوف همچنین به تدوین برنامههای مختلف، ایجاد تنوع و نوآوری در ارائه اطلاعات و اخبار، نحوه و شیوه اطلاعرسانی و محتوا سازی برای خروج از روزمرگی و حالت عادیسازی در مقابله با این بیماری در صدا و سیمای مرکز استان اشاره کرد و گفت: برای اطلاعرسانی و آگاهیبخشی عموم در اجرای موفق طرح شهید سلیمانی باید پیوست رسانهای داشت.
وی با تاکید بر اینکه اولویت برنامهها در این مرکز موضوع بیماری کووید -۱۹ است، افزود: تنوع در شیوه اطلاعرسانی، میزگردها و کارشناسان در دستور کار این مرکز قرار گرفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان نیز در این جلسه گفت: موضوع قرنطینه و حفاظت از خانوادههای آنها با جدیت مورد توجه و نظارت قرار گرفتهاست.