در خراسان رضوی؛
پلمب بیش از ۲هزار واحد تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف
از ابتدای شیوع همه گیری ویروس کرونا تا کنون، دوهزار و ۱۴۵واحد صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی به علت تخلفات بهداشتی پلمب شدند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر سلامت محیط و کار معاونت
بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه همزمان با
شیوع ویروس کرونا، بسیج نظارت بر واحدهای صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در دستور کار قرار گرفت گفت: در این مدت ۲۴۶هزار و ۸۴۵مورد بازدید از
مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام و فعالان این واحدها نیز تحت
آموزشهای پیشگیری از کرونا قرار گرفتند.
حسنی افزود: همچنین در این مدت ۶۶هزار و ۴۶۶مورد بازدید از
اماکن عمومی انجام شده که یک هزار و ۳۲۸ امکنه به دلیل
تخلفات بهداشتی تعطیل شدند.
وی با بیان اینکه
بسیج مقابله محیطی با کووید-۱۹ از ابتدای
شیوع ویروس کرونا در مناطق زیر پوشش دانشگاه در حال اجراست و تا زمان حذف این ویروس نیز ادامه خواهد داشت گفت: ۱۸۰تیم بازرسی
بهداشت محیط در مشهد و شهرستانهای تابعه با هدف پیشگیری از کرونا بر
فعالیت واحدهای تولید و عرضه مواد غذایی و مراکز پرتردد نظارت دارند.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در این مدت بیش از ۴۲هزار و ۴۷۳مورد بازدید از
نانواییهای فعال در مناطق زیر پوشش این دانشگاه انجام شد که ۴۶۰نانوایی به علت
عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی پلمب شدند.