نایب رئیس بانک سرمایه گذاری زیرساختهای آسیا اعلام کرد
مزایای تجارت اقتصادی منطقهای در آسیا
نایب رئیس بانک سرمایه گذاری زیرساختهای آسیا اعلام کرد مشارکت اقتصادی جامع منطقه ای (RCEP) مزایای تجارت آزاد و یکپارچگی اقتصادی منقطه ای را برجسته می کند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شینهوا، نایب رئیس بانک سرمایه گذاری زیرساختهای آسیا اعلام کرد مشارکت اقتصادی جامع منطقه ای (RCEP) مزایای تجارت آزاد و یکپارچگی اقتصادی منقطه ای را برجسته می کند.
یواخیم فون آمسبرگ نایب رئیس بانک سرمایه گذاری زیرساختهای آسیا که مقر آن در چین است امروز اعلام کرد مشارکت اقتصادی جامع منطقهای نشانه های امیدوار کنندهای درباره گسترش مزایای تجارت آزاد را نشان میدهد و در همین حال یکپارچگی منطقه ای فرصتهای بیشتری را برای اقتصادهای کمتر توسعه یافته آسیا به دست می دهد.
آمسبرگ در حاشیه هفدهمین نمایشگاه چین- اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا (آسهآن) به شینهوا گفت: ما مشارکت اقتصادی جامع منطقهای را به عنوان یک گام بعدی بسیار مهم در گسترش گروهی از کشورها می دانیم که هزینههای تجارت را بین خود تسهیل، ساده و کاهش میدهند.
وی افزود مشارکت اقتصادی جامع منطقهای امکان ایجاد مزایای به مراتب بیشتر برای کشورها جهت تجارت کالاها و خدمات با یکدیگر فراهم میکند، زیرا این تجارت امکان دارد میلیونها و میلیونها نفر دیگر را از فقر نجات دهد و آنها را به سعادت برساند. وی افزود، بزرگترین پیمان تجارت آزاد جهان نشانهای بسیار دلگرم کننده را در زمانی ارسال می کند که برخی نسبت به مزایای تجارت آزاد تردید دارند که طبق ارزیابی ما قابل توجیه نیست.
وی همچنین با تأکید بر کاهش موانع دسترسی به بازار از هر جهت بین کشورها، به نقش بانک سرمایه گذاری زیرساخت های آسیا در به دست آوردن بیشترین منافع از توافق نامه های تجاری تازه امضا شده مانند مشارکت اقتصادی جامع منطقهای برای کشورها، به ویژه برای شرکتهای کوچک و متوسط اشاره کرد.
نایب رییس بانک سرمایه گذاری زیر ساختهای آسیا در بخش دیگر از سخنان از خود در همین باره گفت: من به ویژه بر دسترسی شرکتهای کوچک و متوسط به بازارهای و بخصوص بازارهای دیجیتال، تجارت و خدمات اصرار دارم، که به اندازه کاهش تعرفه برای شرکتهای بزرگ که تجارت کالاها یا کالاهای صنعتی انجام میدهنداهمیت دارد.
آمسبرگ تصریح کرد پویایی بالقوه بزرگ توافق نامههای تجارت آزاد مانند مشارکت اقتصادی جامع منطقهای، فرصت های بیشتر برای شرکتهای کوچک و متوسط که از طریق مرزها خدمات ارائه می دهند و در تجارت کالاهای انجام شده در بسترهای دیجیتالی شرکت می کنند، فراهم می کند.
وی افزود فکر می کنم گام بعدی در یکپارچگی منطقه ای این است که این بسترهای تجارت الکترونیکی بتوانند به بستر های منطقهای تبدیل شوند که در آن تجارت بیشتری میتواند در آن سوی مرزها انجام شود و در نتیجه فرصتهای بیشتری برای شرکتهای کوچک فراهم شود تا این شرکتها نیز بتوانند از کسب و کارهایی که می توانند در کشورهای همسایه انجام گیرند بهرهمند شوند. بنابر این، من فکر میکنم که مناطق آزاد تجاری یک پایگاه بسیار مهم را تشکیل میدهند.
آمسبرگ در مورد بهبود اقتصادی پس از بحران بهداشتی ناشی از شیوع بیماری همه گیر کووید-۱۹، هم گفت که سرمایه گذاری در زیرساختها یکی از موثرترین راه ها برای احیای دوباره اقتصاد پس از این بحران است، زیرا سرمایه گذاری در زیرساختها سه مزیت را نشان می دهد: درآمد کوتاه مدت، رشد اقتصادی بلند مدت و پایداری محیط زیست.
بنابراین هنگامی که اقتصادها به مرحلهای رسیدند که بر شرایط اضطراری بحران بهداشتی غلبه کردند، من فکر می کنم ما می توانیم اقتصاد را با سرمایه گذاری در زیرساختها، با پر کردن این شکافهای بزرگ در حمل و نقل و انرژی آغاز کنیم.
در این راستا، وی یادآوری کرد که سرمایه گذاری در زیرساختها، اول از همه، باعث ایجاد مشاغل در کوتاه مدت میشود، زیرا ساخت زیرساختها یک منبع درآمد بسیار مهم است. دوم، این فرصتی است برای پایه گذاری رشد قوی تر اقتصاد در بلند مدت است.
وی گفت: سرانجام ، بسیاری از کشورها کاملاً متعهد به اجرای توافقنامه پاریس هستند و به سمت یک اقتصاد بی کربن پیش می روند، که این امر به سرمایه گذاری عظیم در شبکههای انرژی پاک و حمل و نقل نیاز دارد.