کشت جو در ۵هزار هکتار از مزارع بهشهر
۵هزار و ۷۸۰هکتار از مزارع بهشهر به کشت جو اختصاص یافت.

به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، مدیر
جهاد کشاورزی بهشهر گفت: از سطوح کشت شده، ۸۵۰هکتار به صورت آبی و چهارهزار و ۹۳۰هکتار دیم بوده است و
پیش بینی میشود تا فرصت باقی مانده برای کشت جو در این شهرستان سطح کشت این محصول به ۶هزار و ۲۰۰هکتار افزایش پیدا کند.
غلامرضا قنبری افزود: سطح سبز جو آبی در این شهرستان هم اکنون ۷۵۰هکتار و جو دیم سه هزار و ۴۵۰هکتار است.
او گفت: ۲۶تُن بذر جو گواهی شده رقم "صحرا" و ۴تُن رقم جو "پروداکتیو" امسال میان بهره برداران این شهرستان توزیع شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهشهر افزود: مدیریت مزرعه در مرحله داشت و اجرای تغذیه مطلوب از شاخصهای مهم در ارتقاء عملکرد زراعت جو است و کشاورزان برای عملکرد کمی و کیفی مطلوب از کودهای ازته و پتاسه بصورت سرک، پس از اطمینان از وجود آب استفاده کنند.