به همت هیئت کشتی یزد.
آموزش تمرینات فانکشنال به صورت آنلاین
کلاس آموزش تمرینات فانکشنال توسط انجمن بدنسازی و تمرینات قدرتی کشور برگزار شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، به همت کمیته آموزش هیئت کشتی استان یزد و با همکاری دانشگاه علم و هنر و جهاد دانشگاهی استان یزد کلاس آموزش تمرینات فانکشنال توسط انجمن بدنسازی و تمرینات قدرتی کشور با تدریس دکتر بهرامی نژاد مربی بدنساز تیم ملی کشتی برگزار گردید.
![آموزش تمرینات فانکشنال به صورت آنلاین آموزش تمرینات فانکشنال به صورت آنلاین](/files/fa/news/1399/9/10/5670813_557.jpg)
در این دوره آموزشی ۱۱۰ نفر شامل جمعی از اهالی کشتی استان اعم از کشتی گیر، مربی و داور، دانشجویان رشته تربیت بدنی و ورزشکاران سایر رشتهها با جدیدترین و کاملترین متد روز تمرینات فانکشنال (ترکیبی از تمرینات قدرتی استقامتی و تعادلی) آشنا شدند.
این دوره به مدت ۳ ساعت و به صورت وبینار برگزار شد و به کلیه شرکت کنندگان در این کلاس آموزشی دو مدرک معتبر شامل یک حکم از انجمن بدنسازی و تمرینات قدرتی کشور تحت نظر کمیته ملی المپیک و یک حکم از جهاد دانشگاهی استان یزد اعطا میگردد.