به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از تلويزيون آی تی وی، تعداد زنانی که در انگلیس قربانی خشونت خانگی شده و به قتل رسیده اند، در دوران محدودیتهای کرونایی دو برابر شده است.
در یک دهه گذشته، ۱۴۲۵ زن در انگلیس به قتل رسیده اند. این آمار یعنی تقریبا هر سه روز یک نفر. این آماری وحشتناک است که در ده سال گذشته به رغم کاهش کلی جرایم خشونت آمیزدر این کشور، تغییر نکرده است.
نهادهای خیریه فعال در این خصوص، اعلام کردند در چند هفته نخست اعمال محدودیتهای کرونایی، میزان خشونتهای خانگی، سه برابر آمار معمول شده است.
ارقام اداره ملی آمار انگلیس هم این موضوع را تأیید میکند و نشان میدهد از زمان وضع محدودیتهای کرونایی، رفتار هاي ناهنجار خانگی افزایش یافته است و یک پنجم جرمهای ثبت شده در چهار ماه بعد از مارس را شامل میشود که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، هفت درصد افزایش نشان میدهد.
این آمار نشان میدهد ۶۲ درصد زنانی که در یک دهه گذشته در این کشور به قتل رسیده اند، در خانههای خود و به دست شریک وقت یا سابق زندگی شان به قتل رسیده اند. این در حالیست که یک سوم این زنان پلیس را از شرایط پرخطری که درآن به سر میبردند، با خبر کرده بودند.
اکنون دو زن که دخترانشان به این شکل به قتل رسیده اند، برای تغییر در این روند مبارزه میکنند.
مادر الی گولد ۱۷ ساله میگوید او در حالیکه جان داده بود، کف آشپزخانه پیدا شد در حالی که ۱۳ بار از ناحیه گردن هدف ضربههای چاقو شریک سابق زندگی اش قرار گرفته بود.
مادر دیگر هم میگوید که دخترش با ۴۹ ضربه چاقوي کسی که زمانی با او زندگی میکرد، کشته شد.
خبرنگار میگوید: اگر دختر شما را یک غریبه کشته بود ۲۵ سال زندانی میشد، اما حالا که شریک سابق زندگی او این جرم را مرتکب شده است، مجازات او ۱۵ سال است فقط به خاطر اینکه دختر شما قاتل را میشناخت.
مادر دیگر میگوید: این برخورد متفاوت درست نیست. شما ممکن است در خیابان هدف خشونت کسی قرار بگیرد. هرچند این خشونت هم نفرت انگیز است، اما دختران ما در خانههای خود و از طرف کسانی که میشناختند با چنین خشونتی مواجه شدند و در عین حال به نظر میرسد پروندههای آنها فراموش شده است.
این دو زن هم اکنون برای تغییر قانون تلاش میکنند.
پلیس در بیانیهای اعلام کرد: ما میدانیم که برخی مردم در خانههای خود در امان نیستند. به این علت است که ما اقداماتی را برای محافظت بهتر از قربانیان اتخاذ میکنیم و عاملان را به دست عدالت میسپاریم و از اتفاقاتی که رخ داده برای جلوگیری از تراژدیهای آینده استفاده میکنیم.
یکی از مادران میگوید: همه صحبتها درباره مقابله با عاملان این جرایم خشونت آمیز هنوز در عمل به نتیجه نرسیده و در حد تیتر اخبار باقی مانده است.