• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۳۷۷۵۲
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۴
بین الملل » تحلیلی
بازتاب ترور دانشمند برجسته هسته ای دفاعی ایران

اندیشمندان پاکستان ترور شهید فخری زاده را محکوم کردند

شهادت دکتر محسن فخری زاده ضمن بازتاب گسترده در رسانه‌های پاکستان، واکنش اندیشمندان و رهبران مذهبی این کشور را نیز برانگیخت.

اندیشمندان پاکستان ترور شهید فخری زاده را محکوم کردندبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از اسلام آباد، شهادت دکتر محسن فخری‌زاده رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران ضمن بازتاب گسترده در رسانه‌های پاکستان، واکنش اندیشمندان و رهبران مذهبی این کشور را نیز برانگیخت.
«علامه راجا ناصر عباس جعفری» دبیر کل مجلس وحدت مسلمین پاکستان در بیانیه‌ای ترور هدفمند شهید «محسن فخری زاده» دانشمند و مجاهد ایرانی را به شدت محکوم کرد.
وی ضمن تسلیت به ملت ایران افزود: بدون شک عوامل صهیونیستی و آمریکایی در پشت پرده این اقدام بزدلانه هستند که با هدف ایجاد بی ثباتی و ناامنی در منطقه دست به این اقدام شیطانی زده اند.
علامه جعفری افزود: عوامل رژیم اشغالگر اسرائیل، آمریکا و برخی از غلامان عربی آن‌ها که همواره در مقابل جبهه مقاومت اسلامی به رهبری جمهوری اسلامی ایران شکست‌های خفت بار را متحمل شده اند، رویکرد منافقانه بر هم زدن امنیت منطقه‌ای را تشدید کرده اند.
دبیر کل مجلس وحدت مسلمین پاکستان خاطر نشان کرد: این اقدامات بزدلانه سبب تقویت بیش از پیش مقاومت اسلامی شده و به نابودی رژیم صهیونیستی و اهداف شیطانی متحدین آن‌ها منجر خواهد شد.
علامه «سید عابد الحسینی» سناتور سابق و دبیر ایالتی تحریک اسلامی پاکستان نیز در واکنش به ترور شهید محسن فخری‌زاده دانشمند برجسته و ممتاز هسته‌ای و دفاعی کشورمان، گفت: امت اسلامی یکی از دانشمندان برجسته خود از ایران را از دست داد که وقت خود را در مسیر جهاد در راه خدا و تربیت و تعلیم صرف کرد.
وی افزود: تحریک اسلامی پاکستان حمله تروریستی به دانشمند و فیزیکدان ایرانی را به شدت محکوم کرده و فقدان این مجاهد اسلام را به، ولی امر مسلمین حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنه‌ای حفظه الله و حکومت و مردم ایران تسلیت عرض می‌نماید.
این رهبر مذهبی پاکستان اظهار داشت: یقین داریم که اینگونه توطئه‌های شیطانی و منافقانه موجب افزایش قدرت جمهوری اسلامی ایران برای سکان داری امت اسلامی در مقابله با چالش‌های پیش رو است و به نابودی رژیم صهیونیستی منجر خواهد شد.
دکتر «ثاقب اکبر» پژوهشگر امور سیاسی و معاون دبیرکل شورای همبستگی ملی پاکستان نیز به اقدام تروریستی در تهران و شهادت «محسن فخری زاده» واکنش نشان داده و گفت: شهادت این بزرگمرد ایرانی بیانگر از بین رفتن قدرت پوشالی آمریکا و رژیم صهیونیستی در مقابل ایستادگی جمهوری اسلامی ایران در کنار قضایای عادلانه مستضعفین در سراسر جهان است.
این تحلیلگر پاکستانی با محکوم کردن این اقدام ضد انسانی خاطر نشان کرد: استکبار جهانی باید بداند رویکرد منافقانه‌ای که آن‌ها برای تضعیف امت اسلامی در پیش گرفته اند، محکوم به شکست است.
وی افزود: راه شهید محسن فخری زاده و دیگر شهدای مقاومت ادامه خواهد یافت و عوامل صهیونیستی آمریکایی نمی‌توانند از تاوان سخت در امان بمانند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
استقبال از نایب قهرمان بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۵ دبی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۶ آذر ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۶ آذر ۱۴۰۴
مهار آتش در منزل سرایداری یکی از مدارس شوش
تشدید نظارت ها بر مراکز عرضه فرآورده‌های دامی در زنجان
اولویت مخابرات زنجان: جایگزینی کابل مسی با فیبر نوری
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
برگزاری همایش با محوریت اتصال پژوهش به صنعت در ماهشهر
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی منطقه آزاد ارس
برگزاری نشست تخصصی ارتقای کیفیت آموزشی با حضور رئیس جمهور
تداوم بارش برف و باران در سمنان
نقره ارمغان ورزشکار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های جودو
زیباسازی و تجهیز مدارس شهرستان صومعه سرا
لبخند مردم به بارش نعمت خداوند در کیش
برخورد قاطع با متخلفان منابع طبیعی در دستور کار دستگاه قضائی
تکلیف سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ‌دهی آنی به استعلامات دفاتر اسناد رسمی
جشنواره نور پایتخت در بوستان ملت
آبگرفتگی معابر در برخی شهر‌های استان هرمزگان و قشم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۳۸ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)