درمان سرماخوردگی با انار پخته
انار پخته به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی برای برطرف کردن عفونتهای ویروسی مربوط به سرماخوردگی مانند گلو و گوش درد کمک میکند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کیش، برای تهیه این آنتی بیوتیک طبیعی یک عدد انار را روی شعله پخشکن با حرارت ملایم قرار دهید تا آهسته بپزد و به قول معروف مغز پخت شود.
زمان پخت تقریبا ۲۰ دقیقه طول میکشد. فقط باید در این مدت انار را دائم بچرخانید تا نسوزد؛ پس از تکمیل فرایند پخت، شما میتوانید تنهها و پرههای داخل آن را میل کنید البته بهتر از است از این میوه پخته شده، شبها هنگام خواب استفاده کنید و بعد از میل کردن آن دیگر چیزی نخورید تا به این ترتیب تمام عفونتهای شما درمان شود.
یک انار پخته میتواند حتی فضای اتاق شما را مثل اسپند ضد عفونی کند!
اگر سرما خوردهاید و مدام سرفه میکنید؛ دو راه دارید؛ یا از انار پخته استفاده کنید یا دمنوش انار بخورید.
انار پخته با آنتی اکسیدانهای فراوانش میتواند با عفونتهای ویروسی از جمله گلودرد مقابله کند.
دمنوش انار ضد سرطان است و ۳ برابر چای سبز آنتی اکسیدان طبیعی دارد که وظیفه آن مقابله با سرطان و استرس است.
میتوانید از دمنوش این میوه بهشتی در کنار سایر دمنوشهای گیاهی مثل زرشک، لیمو، عسل و آویشن استفاده کنید.
انار برای سلامت پوست
انارها دارای ویتامین C هستند که آنتی اکسیدانی عالی برای سلامت پوست است. روند پیری و چین و چروک را به تأخیر میاندازد. گفته شده است که اگر پودر پوست انار را با آب لیمو و مقدار کمی عسل مخلوط کرده و روی صورت بمالیم، گاهی اوقات میتواند سیاهی دور چشم را برطرف کرده و رنگدانهها را درمان کند.
مطالعات نشان داده است که الاژیتانین در غلظت ۵۰۰-۱۰۰۰۰ میلی گرم باعث مهار تولید رادیکالهای آزاد شده و از آن در برابر قطعه قطعه شدن DNA، سوختگی پوست و رنگ آمیزی محافظت میکند.
انارها سرشار از مواد مغذی
انارها دارای مشخصات مغذی چشمگیری هستند - یک فنجان (۱۷۴ گرم) حاوی:
فیبر: ۷ گرم
پروتئین: ۳ گرم
ویتامین C: ۳۰ ٪ از RDI
ویتامین K: ۳۶ ٪ از RDI
فولات: ۱۶ ٪ از RDI
پتاسیم: ۱۲ ٪ از RDI
با مصرف یک فنجان دانههای انار شیرین ۲۴ گرم قند و ۱۴۴ کالری بدست میآورید.