حضور ۹ هزار معتاد متجاهر در خراسان رضوی
خراسان رضوی ۹هزار معتاد متجاهر دارد که از این تعداد ۶هزار نفر در مشهد پراکندهاند.
صالحی افزود: کل ظرفیت ما برای نگهداری و ساماندهی این افراد در خراسان رضوی تا پایان سال ۱۳۹۸ حدود هزار و ۸۰۰ نفر بود.
وی افزود: البته شهرداری نیز هر سال در زمینه اسکان این افراد در گرمخانهها کمک میکند ولی این ظرفیت کفاف اسکان این تعداد را نمیدهد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی گفت: ۲ هزار و ۵۰۰ نفر از معتادان متجاهر در ۵ ماه پیش رو، یعنی از آذر ماه امسال، تا فروردین ۱۴۰۰ با محوریت شهرداری و مشارکت بقیه دستگاهها به صورت موقت ساماندهی میشوند تا پروژههای اصلی ساماندهی این افراد به سرانجام برسد.
وی بیان کرد: امروز تفاهم نامه همکاری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و صداوسیما خراسان رضوی امروز امضا شد.
صالحی افزود: در این قرارداد با هدف فرهنگ سازی، آگاهی بخشی و اطلاع رسانی در حوزه مبارزه با مواد مخدر است و از تعداد 32 برنامه تلویزیونی و 32 برنامه رادیویی تعهد شده می بایست 50 درصد برنامه ها به مبحث پیشگیری اولیه از اعتیاد پرداخته و 25 درصد به موضوع درمان و صیانت از معتادین و خانواده آنها و 25 درصد نیز به حوزه مقابله با عرضه مواد مخدر بپردازد.
مدیرکل صداوسیما خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: صدا و سیما مصمم است علاوه بر آگاهی بخشی به اعضای جامعه و خانوادهها که جزو رسالت رسانهای ماست در خصوص ایجاد امنیت روحی، پیشگیری و مقابله با سوداگران مرگ در استان برنامه سازی و اطلاع رسانی کند.
محسن نصرپور افزود: افزایش فعالیتهای پیشگیرانه، تلاش برای همراهی افکار عمومی با اقدامات شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر و نیروهای انتظامی، نشان دادن زمینههای همگرایی نظام و جامعه در امر مبارزه با موادمخدر و برجسته سازی نقش پلیس در درمان معتادان به عنوان «پلیس درمان مدار» از جمله اهداف صداوسیما است.
وی افزود: پرداختن به موضوع مواد مخدر به طور مستمر و جدی و انعکاس تمام فعالیت ارگانهای دخیل در این موضوع مهم از رسانه استانی در چارچوب الزامات رسانهای است.