پخش زنده
امروز: -
استاندار کرمان : با وجود کمبود زیرساختهایی همچون آب، برق و راه برخی واحدهای صنعتی و معدنی نباید توسعه یابد.
به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان ، علی زینیوند امروز در نشست شورای معادن استان کرمان افزود: کارگروه زیرساخت آب، برق و راه باید شکل بگیرد تا این موارد را بررسی و رفع و سند سازگاری با کم آبی استان نیز در روزهای آینده مصوب میشود.
وی اظهار داشت: کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی کار تاریخی برای تامین مالی این پروژه از طریق سندیکا بانکی انجام داد و پروژه انتقال آب از خلیج فارس به صنایع و معادن استان کرمان یک مگاپروژه بود.
استاندار کرمان گفت: نمایندگان مقررات را با رایزنی با دولت رفع کنند و خوشبختانه با حضور علیرضا رزم حسینی در راس وزارت صمت، تمامی زمینه ها برای رفع مشکلات معادن فراهم است.
زینی وندگفت: ۲۰ درصد معافیت معادن از سوی وزارت صمت به استان ها کمک بسیار زیادی می کند و این روند اکنون با همکاری وزارت با ایمیدرو در حال اجرا است و معادن برای استفاده از این ظرفیت تشویق شوند.
رییس سازمان صنعت معدن وتجارت استان کرمان هم با اشاره به۳۷.۷ درصد سهم تولید ناخالص داخلی افزودد: در بخش معدن ۴۳.۱ درصد سهم استان کرمان بوده و افزون بر ۱۶۰ هزار میلیارد تومان در حوزه فرآوری مواد معدنی در استان کرمان هزینه شده است.
حسینی نژاد گفت: امسال هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان میزان وصولی حقوق دولتی معادن استان بوده که به حساب خزانه واریز شده اما متاسفانه سهم استان برگشت داده نشده است.
عفت شریعتی ، نماینده زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با اشاره به ضرورت عادلانه شدن قیمت سنگ آهن که موجب اشتغالزایی در منطقه می شود گفت: ظرفیت های معدنی غیرفعال و راکد با دستور کار وزارت صنعت، معدن و تجارت قابل فعال سازی است.
وی با بیان اینکه مردم کرمان حق دارند در کنار آلایندگی استخراج معاون از مزیتهای معادن نیز بهره ببرند افزود: انتقال آب خلیج فارس به سیرجان انجام شده اما روند انتقال آب در مراحل بعدی باید مورد توجه استاندار جدید کرمان قرار بگیرد و آب به دیگر شهرستانهای استان نیز منتقل شود.
خانم شریعتی با اشاره به اینکه آب مسئله حیاتی بوده و توسعه صنعت و معدن استان به این انتقال آب بستگی دارد گفت: قیمت گذاری سنگ آهن در چرخه فولاد کشور باعث ضرر و زیان شرکتهای سنگ آهنی در استان شده است.