الزام تولیدکنندگان ماسک در کردستان به دریافت کد IRC
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت : همه تولید کنندگان ماسک برای ادامه فعالیت باید نسبت به ثبت شرکت خود در سامانه سامانه TTAC و دریافت کد IRC از سازمان غذا و دارو اقدام کنند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان ، دکتر عطالله حیدری گفت : فعالیت شرکتهایی که موفق به طی مراحل ثبت و دریافت کد نشوند از این پس غیر قانونی بوده و به مراجع قضایی ارجاع می شوند.
در ابتدای شیوع بیماری کرونا با توجه به کمبود شدید ماسک در جامعه و کافی نبودن تولیدات قبلی کارخانههای تولید کننده ماسک ، بر اساس دستورالعمل ابلاغی اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو، کارگاههای صنعتی و نیمه صنعتی در استان فعال شدند.
وی اضافه کرد: تولیدکنندگان پس از ثبت درخواست خود در قسمت خوداظهاری سامانه اداره کل تجهیزات پزشکی (آیمد) و طی مراحل صدور موافقت اصولی از سازمان صمت ، این معاونت نسبت به صدور مجوزهای یک ماهه اقدام نمودند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت : اکنون با توجه به افزایش شرکتهای تولید کننده در سطح کشور بر اساس دستوالعمل اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی، روند صدور مجوزهای موقت متوقف شده و همه تولیدکنندگان ملزم به ثبت شرکت خود در سامانه TTAC و دریافت کد IRC از سازمان غذا و دارو هستند.
دکتر حیدری افزود : تولیدکنندگان پس از ثبت نام در سامانه TTAC و معرفی مسئول فنی واجد شرایط و طی سایر مراحل ثبت نام ، موفق به اخذ مجوز دائم از اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی خواهند شد.