کرونا ۱۰ برابر پهنای باند اینترنت را افزایش داده است
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه، در استدیو خبر زاگرس گفت از ابتدای اپیدمی کرونا در استان هفت برابر مصرف اینترنت در استان بیشتر شده است و پهنای باند اینترنت هم ۱۰ برابر شده است
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، شهریار بهنیا عصر دیروز در بخش خبر 16:30 با اشاره به پیامدهای کرونا در حوزه
فناوری اطلاعات گفت: در این روزها کرونایی عمده کارها از خرید گرفته تا درس و کلاس دانشآموزان، دانشجویان و کارهای اداری در فضای مجازی و اینترنت انجام میشود.
وی با اشاره به افزایش هفت برابری مصرف اینترنت با بیشتر شدن استفاده مردم از فضای مجازی در روزهای خانهنشینی به دلیل شیوع کرونا از اوایل اسفندماه سال گذشته، گفت: پهنای باند اینترنت نیز از زمان شیوع کرونا ۱۰ برابر افزایش یافته است.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه، مصرف اینترنت استان تا پیش از شیوع کرونا را ۵۰ گیگابایت اعلام کرد و افزود: در حال حاضر پهنای باند استان به بیش از یک هزار 70 گیگ افزایش یافته در حالی که مصرف استان به ۳۰۰ تا ۳۵۰ گیگ بر ثانیه رسیده است.
وی با بیان اینکه در بخش زیرساخت شبکه ظرفیت کافی برای توسعه مشترکان داریم، اضافه کرد: دسترسی تجهیزات شبکه در روستا برای اینترنت ثابت و همراه وجود دارد، اما در مناطقی که الان تجهیزات وجود ندارد با ارسال درخواستها برآوردهای صورت میگیرد و براساس آن طراحی میشود.
بهنیا با تاکید ضرورت برقراری اینترنت در این روزها در توضیح برنامههای صورت گرفته برای پوشش بهتر اینترنت، گفت: این ایام همه مردم سعی میکنند خدمات بیشتری از اینترنت از طریق مختلف از جمله فیبرنوری، سایتهای نسل سوم و چهارم و یا از طریق ADSL بگیرند و ما هم تلاش میکنیم خدمات بهتری ارائه دهیم.
نصب ۱۳۸ سایت جدید تلفن همراه مجموعه اپراتورها، ارتقا ۲۲۳ سایت موجود به ظرفیت ۳G و ۴G و افزایش ظرفیت فیبر نوری شهری، بینشهری و روستایی، ۴۰ پروژه توسعه و ارتقای لینکهای ارتباطی و برخورداری یکهزار و ۲۰۰ روستا از رومینگ دیتا و برقراری بیش از ۴۴۷ روستا رومینگ بین اوپراتوری برای صوت و دیتا از جمله اقدام صورت گرفته مخابرات استان برای توسعه اینترنت بوده که بهنیا به آنها اشاره کرد.
وی با بیان اینکه تمامی سامانه دانشآموزی شاد و دانشگاهی برای دانشآموزان، معلمان دانشجویان و اساتید رایگان است، گفت: طی مدت شیوع این بیماری یکهزار و ۶۳۷ مدرسه روستایی و یکهزار و ۲۲۷ مدرسه شهری را به اینترنت رایگان متصل کردیم و برای عمده مدارس روستایی مودم رایگان تهیه شده تا دسترسی آنها به راحتی صورت گیرد.
وی در خصوص برنامه مخابرات استان در راستای اجرای طرح محدودیتهای هوشمند برای مقابله با کرونا، گفت: مطابق قانون باید در راستای مراقبت الکترونیکی از تمامی ظرفیتها از جمله کارت ملی، کارت بانکی، نیروهای راهنمایی و رانندگی، نیروی انتظامی، تلفن همراه، دفترچه بیمه استفاده شود تا با رصد آنها از ورود افراد مبتلا به کرونا به مکانهای پرتجمع جلوگیری شود.
وی تصریح کرد:در همین اساس وزارت بهداشت سامانه ۴۰۳۰ راهاندازی کرده که تمام اطلاعات افراد مبتلا به این ویروس در سامانه درج شده و دستگاههای خدمترسانی موظف هستند از این سامانه استعلام گرفته و از ارائه خدمات به افراد مبتلا در صورت عدم رعایت، خودداری کنند که در این راستا ما هم با رصد از طریق شبکههای مختلف ارتباطی به مبتلایانی که بحث قرنطینه را رعایت نمیکنند، خدمات نخواهیم داد.