در وبینار ۶ ماهه مطرح میشود
چگونه در شرایط کرونا کسب و کارها را توسعه دهیم؟
مدیر مرکز فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی از برگزاری نشستهای زنده تصویری (لایو وبینارها) در زمینه نحوه توسعه کسب و کارها و جذب سرمایه در شرایط شیوع کرونا خبر داد.
به گزارش خبرنگار حوزه علم و فناوری گروه علمی فرهنگی هنری
خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای دکتر علی اصغر سعدآبادی با اشاره به فعالیت شرکتهای دانش بنیان مستقر در مرکز فناوری و نوآوری دانشگاه شهید بهشتی در حوزه کرونا، افزود: در هفته کارآفرینی ما برگزاری رویدادهای فناورانه را در حال اجرا داریم و طی آن از کارآفرینان درخواست شد تا برای توسعه سلامت کشور در شرایط کرونا ایدههای خود را در این زمینه ارائه دهند تا با حمایت و توسعه این ایدهها مشکلات بهداشت و درمان کشور مرتفع شود.
وی گفت: علاوه بر آن برخی از شرکتهای دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی در تولید ماسک، محلولهای ضد عفونی کننده و ساخت ونتیلاتور فعال بودند و توانستند باری از دوش نظام بهداشت و درمان کشور بردارند.
آقای سعدآبادی اضافه کرد: همچنین برخی از شرکتها نیز در حوزه واکسن کرونا در مراکز تحقیقاتی مشارکت دارند.
مدیر مرکز فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی اضافه کرد: علاوه بر اینها، ما از آغاز هفته جهانی کارآفرینی در تلاش هستیم تا اقداماتی برای توسعه کسب و کارهای فناورانه در شرایط شیوع کرونا اجرایی کنیم؛ از این رو مجموعهای از لایو وبینارها با محوریت "کسب و کارها در شرایط کرونا" را برنامه ریزی کردیم.
آقای سعدآبادی خاطر نشان کرد: این نشستهای تصویری (وبینارها) آغاز شده است و به مدت ۶ ماه ادامه خواهد داشت.
وی با تأکید بر اینکه نحوه توسعه کسب و کارها در شرایط کرونا یکی از نیازهای کشور است، گفت: مردم همواره دچار مشکلات اقتصادی هستند، ولی با شیوع کرونا این مشکلات شدیدتر شده است و ما در این نشستهای تصویری این افراد را با نحوه توسعه کسب و کارهایشان در چنین شرایطی آشنا خواهیم کرد.
عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی «چه نوع کسب و کارهایی در شرایط کرونا قابل توسعه هستند»، «نحوه پایدار ماندن کسب و کارها در شیوع کرونا» و همچنین «نحوه جذب سرمایه در این شرایط» را از محورهای مطرح در این نشستهای تصویری (وبینارها) نام برد.