دانشمندان انگلیسی اعلام کردند
نیمی از آزمایشهای کرونایی در انگلیس فاقد اعتبارند
روزنامه گاردین نوشت: دانشمندان میگویند حدود نیمی از نتایج آزمایش سریع کرونا که در شهرهای انگلیس انجام میشود، فاقد اعتبار است.
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از لندن، روزنامه انگليسي گاردین نوشت دانشمندان انگلیسی میگویند کیتهای آزمایش که شرکت آمریکایی اینووا تولید میکند، بسیار کمتر از آنچه که دولت انگلیس مدعی است، دقت دارد. به نوشته گاردین، دولت انگلیس در طرح آزمایش گسترده ویروس کرونا از شهر لیورپول آغاز کرده و قرار است در دیگر شهرهای این کشور نیز اجرا شود.
در این طرح از کیتهای شرکت آمریکایی استفاده میکند که نیمی از نتایج آنها درست نیست. این روزنامه نوشت در حالی که دولت انگلیس اعتماد فراوانی به کیتهای شرکت آمریکایی اینووا دارد، محصولات این شرکت که در کالیفرنیا تولید میشود، در نیمی از موارد اعتبار ندارد. دولت انگلیس در دو قرارداد، روزانه بیش از یک میلیون کیت از اینووا میخرد.
روزنامه گاردین نوشت طرح دولت انگلیس این است که با آزمایش گسترده ویروس کرونا، از قرنطینه شدن ۱۴ روزه افراد مظنون به ابتلا، پیشگیری و نیز مدت زمان قرنطینه مبتلایان را کم کند.
در حالی که دولت انگلیس و مشاوران پزشکی اش بر دقت فراوان کیتهای آزمایشی شرکت اینووا تاکید میکنند، روزنامه گاردین به نقل از پروفسور جان دیکس، متخصص ارزیابی آزمایشهای کرونا نوشت اعتماد به نتایج این آزمایشها به منظور از بین بردن همه گیری، خطرناک است.
به نوشته گاردین، در یک ارزیابی در یک مرکز آزمایش ویروس کرونا در انگلیس معلوم شد ۵۸ درصد از مبتلایان به واکسن کرونا با این آزمایش شناسایی میشوند. در آزمایش دیگری که با همکاری پرستاران مجرب در یک بیمارستان انجام شد، موارد مثبت شناسایی مبتلایان به ویروس کرونا تا ۷۳ درصد افزایش یافت.
روزنامه گاردین به نقل از پروفسور جان دیکس نوشت اکنون که نخستین بار، دولت اجازه داده است نتایج استفاده از کیت شرکت آمریکایی اینووا در اختیار کارشناسان قرار گیرد مشخص میشود که حدود نیمی از مبتلایان به ویروس کرونا ممکن است با این کیتها شناسایی نشوند.
وی افزود این کیت، در آزمایش گسترده مردم، نتایج نادرست را نشان میدهد و، چون به افراد نشان میدهد که به ویروس مبتلا نشده اند، ممکن است خطرناک باشد، زیرا این افراد به دیدن دوستان و خویشان خود خواهند رفت و به ویژه جان افراد کهنسال را به خطر خواهند انداخت.
گاردین به نقل از پروفسور سباستین جانستون، استاد دانشگاه امپریال کالج لندن نوشت دولت انگلیس مدعی است در ارزیابی کیتهای شرکت اینووا در دانشگاه آکسفورد، دقت بالای این کیت مورد تایید قرار گرفته، اما واقعیت، بسیار متفاوت از آن ادعاست.