تولید چای ترش برای اولین بار در مرودشت
۵۰۰ کیلوگرم چای ترش یا چای مکی از نیم هکتار در حومه شهرستان مرودشت برداشت شد
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: چای ترش نسبت به سایر گیاهان دارویی معطر، مقاومت بیشتری نسبت به شوری آب و خاک داردو کشت این گیاه برای مناطق با حاصلخیزی کمتر و با آب کمتر مناسب است .
عزیز رحیمی افزود: کشت این گیاه دارویی کم آب بر در اردیبهشت انجام و در نیمه آبان ماه نیز برداشت شده است.
وی افزود: این محصول هم به صورت بذری و هم به صورت چای ترش برداشت میشود و چای ترش قابلیت فرآوری زیادی بهصورت استفاده در سالاد، ترشی، مربا و مخلوطهای دمنوشی دارد.
وی تصریح کرد:چای ترش سرشار از آهن، مس، اسید سیتریک، آنتوسیانین، فلاونوئیدها و ویتامین c و در رفع بسیاری از بیمارهای و در نتیجه افزایش طول عمر موثر است .