پخش زنده
امروز: -
همزمان با برداشت انار از باغات استان، پخت رب انار در روستاهای استان قم آغاز شده شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز قم، مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان با اشاره به برداشت حدود 28 هزار تن انار و اینکه ۶۰ درصد از این محصول به صورت تازه خوری مصرف می شود گفت: ۴۰ درصد باقیمانده فراوری شده و برای مصارف دیگر از جمله رب انار وآب انار استفاده می شود.
ابراهیمی افزود: ارقام اصلی انار کشت شده در قم قجاق، ملس، شاه پسند و آقامحمدی است که با توجه به کمبود بارش و ترک نخوردن انار باغ ها امسال پیش بینی می شود پخت رب انار نسبت به سال های گذشته با کاهش زیادی روبرو شود.
پخت رب انار تا پایان آذر در قم ادامه دارد.