به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، فرماندار بهمئی گفت: برای خدمت رسانی هر چه بهتر به مردم و سهولت کار ۵۰ درصد تجهیزات شامل لولههای پلی اتیلن و لولههای فلزی و لوازم ایستگاه این طرح خریداری شده است.
حکمت الله سنایی میانگین پیشرفت کاری این طرحِ گازرسانی به روستاهای شهرستان را بیش از ۶۷ درصد اعلام کرد و افزود: در حال حاضر ۱۰۰ درصد از خانوارهای شهری و ۳۰ درصد از خانوارهای روستایی این شهرستان از نعمت گاز طبیعی برخوردارند.
رئیس اداره گاز بهمئی به سختگذر بودن و دشواری کار گازرسانی به روستاهای این شهرستان اشاره کرد و گفت: در این طرح ۴۰ روستای این شهرستان در بخش سرآسیاب یوسفی و ممبی قابلیت گازرسانی دارند که البته شامل روستاهای بالای ۲۰ خانوار جمعیت و دارای طرح هادی است.
روح الله فتحی افزود: کارهای مطالعاتی گازرسانی به ۲ روستا در حوزه گرمسیری بهمئی نیز در دست اقدام است که به زودی عملیات اجرایی آنها آغاز خواهد شد.
وی با بیان اینکه برای اجرای این طرح بزرگ ۸۰۰ میلیارد ریال هزینه، ۴۰ کیلومتر شبکه گذاری فلزی و ۱۸۰ کیلومتر لوله پلی اتیلن و ۴ ایستگاه تقلیل فشار گاز طراحی و نصب نصب میشود ادامه داد: با پایان این طرح این شهرستان جزء مناطق سبز کشور محسوب میشود.
وی بیان کرد: با بهره برداری کامل از بزرگترین طرح گاز رسانی در کشور در مجموع بیش از ۹۰ درصد جمعیت شهری و روستایی بهمئی از نعمت گاز طبیعی بهرهمند خواهند شد.
رئیس اداره گاز بهمئی با اشاره به اینکه، در برخی روستاها به دلیل سخت گذر بودن هزینه اجرای عملیات بالا بوده و زمان بیشتری برای گازرسانی به این روستاها نیاز است ادامه داد: در این میان نیز گازرسانی به روستاهای بالای ۲۰ خانوار در اولویت قرار دارد.
گفتنی است عملیات اجرائی این طرح از سال ۱۳۹۸ آغاز و در ماههای گذشته سرعت بیشتری گرفته است.
شهرستان بهمئی دارای ۱۵۶ روستای دارای سکنه است که از این تعداد ۱۰۰ روستا بالای ۲۰ خانوار و ۳۵ روستا از نعمت گاز برخوردار هستند.