توسعه متوازن کشور و اجرای عدالت از اهداف اصلاح ساختار بودجه
قانون احکام اصلاح ساختار بودجه که مد نظر مجلس یازدهم است توسعه متوازن مناطق مختلف کشور و اجرای عدالت را دنبال میکند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی؛نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی در برنامه گفتمان هفته شبکه خاوران
خراسان جنوبی با بیان اینکه بسیاری از مناطق محروم کشور در سالهای گذشته محور توسعه نبودند و به آنها توجهی نشده است گفت: منطقه شرق کشور از جمله این موارد است که به همین دلیل از محرومیت و توسعه نیافتگی رنج میبرد.
قاضی زاده هاشمی با اشاره به این که توزیع منابع به صورت سرانه با توجه به وسعت زیاد و جمعیت محدود ، مشکلی را از این منطقه برطرف نمیکند افزود: واگذاری اختیارات به استانها برای ایجاد رقابت در بهرهگیری از ظرفیت ها،بهره گیری از شرکتهای توسعه ملی و منابع مالی ملی و توسعه زیرساختها از جمله راه حلهای جبران عقب افتادگی مناطق محروم است.
وی از اجرای طرحهایی در این خصوص در استان کرمان خبر داد و افزود: استانهای سیستان و بلوچستان و خوزستان در گام بعدی این طرح هستند که در صورت موفقیت برای خراسان جنوبی نیز اجرا خواهد شد.
نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی اشارهای به قانون اصلاح احکام ساختاری بودجه در مجلس یازدهم کرد و گفت: در این طرح نگاه ما عقب ماندگیها و محرومیتها است نه جمعیت و وسعت و تلاش میکنیم با اصلاح ساختار بودجه، رسیدگی به مناطق محروم شتاب گیرد که تحقق آن توسعه متوازن، اجرای عدالت اجتماعی و در نهایت جلوگیری از مهاجرت به دنبال خواهد داشت.
آقای قاضی زاده هاشمی گفت : مجلس یازدهم تلاش میکند با حضور در مناطق مختلف کشور به ویژه مناطق محروم، مسائل و مشکلات مردم این مناطق را از نزدیک بررسی و پیگیری کند.
وی در ادامه به طغیان کرونا در کشور اشاره کرد و گفت: کادر درمان با تمام مشکلات از جمله کمبود نیرو عدم پرداخت معوقات جان فرسا، در حال کار هستند، اما در بخش کنترل اجتماعی چه در مدیریت و چه درهمراهی مردم برای مهار ویروس کرونا و کاهش ورودی به بیمارستانها ضعیف عمل کرده ایم.
نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم صداقت در برنامهریزیهای دولت گفت: مجلس چندین طرح حمایتی برای اقشار آسیب دیده از کرونا پیشنهاد داد که دولت با بهانه عدم وجود منابع مالی کافی با آن مخالفت کرد، اما همین دولت بدون مشخص کردن منابع مالی، بسته حمایتی و کمک ۱۰۰ هزار تومانی را برای دو هفته تعطیل پیشنهاد میدهد.
آقای قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه اقدامات دو هفتهای کافی نیست گفت: مسئله ما با دو هفته تعطیلی برطرف نمیشود بلکه باید استراتژی بلندمدت داشت چرا که به نظر میرسد کرونا به این زودی ریشه کن نخواهد شد البته مجلس تلاش میکند در بودجه سال آینده مشاغل آسیب دیده را در نظر داشته باشد.
وی در خصوص کاربرد طب سنتی در درمان کرونا نیز گفت : هنوز مستندات متقن علمی در این خصوص ارائه نشده که دانشکدههای طب سنتی باید فعالتر باشند، اما وزارت بهداشت در این زمینه منفعل عمل میکند که این از عدم باور به طب سنتی در درمان کرونا نشات میگیرد.