پخش زنده
امروز: -
وزیر ارشاد: ۱۱ گروه مخاطب این سند هستند و هدف اصلی هم افزایش آگاهی و دانش آحاد اجتماعی به ویژه مسئولان نسبت به جامعه مددجویان است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای سید عباس صالحی در آیین رونمایی از سند ارتقای فرهنگ توانمندسازی مددجویان کمیته امداد با اشاره به اینکه ظرفیتهای مددجویان امروز مغفول مانده است، گفت: این یک ظرفیت انسانی است که اگر توانمندیهای آنها استفاده شود یک نیروی عظیم انسانی آزاد خواهد شد.
وزیر ارشاد اضافه کرد: هدف دوم ارتقای مسئولیت پذیری نسبت به این جامعه است؛ در این سند به ۳۲ اقدام اشاره شده است.
وی افزود: کمیته امداد با نام امام (ره) پیوند دارد و دومین نهادی است که توسط امام راحل تأسیس شد.
اینکه این نهاد پس از پیروزی انقلاب اسلامی شکل میگیرد، نشان میدهد که انقلاب اسلامی در رویدادها و فلسفه وجودی خودش توجه زیادی به نیازمندان دارد و تأسیس میشود تا بتواند فضاهای خاص را پوشش دهد.
وزیر ارشاد با بیان اینکه ایتام، کودکان کار، خانوادههای بیسرپرست از موارد خاص هستند، گفت: خانواده به عنوان یک کانون پس اهمیت اجتماعی میتواند جامعه را تحت ثاتیر قرار دهد.
صالحی گفت: اگر خانوادهها تامین شوند، مسیر زندگی مسیری درست را طی میکند و اگر تامین نشوند دچار مشکلات و آسیبهایی میشوند.
وزیر ارشاد با بیان اینکه سیل، زلزله و بحرانهای طبیعی باعث میشود منطقهای دچار مشکلات خاص شوند، گفت: انقلاب اسلامی و نهضت حضرت امام به این خاصها نگاه ویژهای داشته و کمیته امداد تاسیس شد تا با کمکهای مردم بتواند به خوبی عمل کند و به در شرایط خاص بتواند عمل کند.
وی افرود: کمیته امداد با این نگاه در ۴۰ سال گذشته توانسته به وظیفه خود به خوبی عمل کند.
صالحی با بیان اینکه ۱۲ سند در شورای فرهنگ عمومی تدوین و ابلاع شده و پنج سند در حال تدوین است، گفت: این سندها با این چشم انداز تدوین شده که بخشهای مختلف زندگی اقتصادی، اجتماعی و امنیت و سیاسی با قوه فرهنگ ارتباط دارد و اگر در حوزه فرهنگ به خوبی عمل کنیم میتوانیم بخشی از مشکلات را برطرف کنیم.