تولید ۱۳۰ هزارتن گوشت مرغ در مازندران
تولید گوشت مرغ آماده طبخ امسال در مازندران به ۱۳۰ هزار تن رسید.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، مدیر امور طیور جهاد کشاورزی مازندران گفت: این مقدار تولید در مقایسه با پارسال ۳ درصد بیشتر است.
یداللهی با بیان اینکه ۱۱ درصد مرغ و ۳۰ درصد جوجه یکروزه کشور در مازندران تولید میشود افزود: مجموع تولید پارسال مازندران در گوشت مرغ ۲۵۶ هزارتن بود که پیش بینی میشود تا پایان امسال ۱۰ درصد افزایش یابد.
بیشتر بخوانید:
او گفت: جوجه ریزی مهر امسال نیز در استان به ۱۱ میلیون قطعه رسید که در مقایسه با مهر پارسال ۱۰ درصد بیشتر است همچنین مازندران با سرمایه گذاری ۴۰ هزار میلیارد ریالی و اشتغال بیش از ۳۰ هزار نفر، رتبه نخست تولید این بخش در کشور را به خود اختصاص داده است.