به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان،سرپرست فرمانداری ویژه دزفول با ارائه توضیحات تکمیلی درخصوص طرح ساماندهی باغ ویلاها که نقدهای زیادی در سطح شهرستان داشته است، گفت: تحت هیچ شرایطی برای قطعه بندی باغویلاها و تغییر کاربری اراضی کشاورزی برای ساخت باغ ویلا مجوزی صادر نشده است.
وی ادامه داد: افرادی که اقدام به تغییر کاربری زمینهای کشاورزی به باغویلا میکنند حاشیه امنی ندارند و طبق دستور قوه قضاییه که متولی این موضوع است برخورد لازم با متخلفان انجام میشود.
فرهمندپور با اشاره به تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز ۷۰ باغویلای شهرستان دزفول در چند ماه اخیر گفت: نبود متولی برای باغویلاهایی که در گذشته و طبق قانون و متراژ باغ دیوارکشی شدهاند در نشست ساماندهی باغویلاها مطرح شد.
وی افزود: این باغویلاها هر کاری میخواستند انجام میدادند برای مثال کنترلی بر روی برق و آب مصرفی آنها نبود و خیلی از افراد از شهرهای دیگر میآمدند و آنها را معامله میکردند.
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول متولی اراضی کشاورزی را جهاد کشاورزی دانست و گفت: شهرداری در نشست ساماندهی باغویلاها طرحی پیشنهاد داد و عنوان کرد در استانهای دیگر شرکتهای خصوصی وارد عمل میشوند و بر موضوعاتی نظیر تخلفات و پرداخت قبوض آب و برق نظارت میکنند و با تعیین عوارض، درصدی میگیرند لذا به شهرداری گفتیم دستورالعمل پیشنهادی خود را ارائه دهد نگفتیم متولی باشد چراکه طبق قانون این موضوع به شهرداری ارتباطی ندارند.
بیشتر بخوانید:ممنوعیت معامله باغ ویلاهای غیرمجاز در دزفول
فرهمندپور درخصوص ایجاد باغشهر در شهرستان دزفول نیز گفت: طرحی در سالهای گذشته برای ایجاد باغشهر در ۵۰۰ هکتار از زمینهای غیرقابل کشت دزفول ارائه شده بود که قرار شد این طرح بررسی، اجرا و آب به زمینها رسانده شود تا هرکس تمایل به احداث باغویلا دارد در این مکان غیرقابل کشت اقدام کند.
وی افزود: مکان اجرای این طرح را نگفتیم، چون قرار شد کمیتهای با حضور جهاد کشاورزی و منابع طبیعی تشکیل شود و موضوع را بررسی و کارشناسی کنند.
بیش از ۱۵ هزار باغ ویلا در باغات مرکبات شهرستان دزفول ایجاد شده است؛ این باغ ویلاها که اغلب آنها غیرمجاز هستند از یک سو باعث جذب گردشگر و سرمایه و اشتغالزایی در شهرستان شدهاند و از سوی دیگر به تولید مرکبات و آبهای زیرزمینی با توجه به احداث استخر آسیب زدهاند.