براساس نتایج تحقیقات موسسه ملی سرطان میلان
کرونا از سپتامبر ۲۰۱۹ در ایتالیا وجود داشته است
محققان ایتالیایی، تعداد غیرمعمول زیادی از موارد ابتلا به ذات الریه و آنفلوآنزا در استان لومباردی را در سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۹ ذکر کردند.
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری رویترز از رم، نتایج تحقیقی که موسسه ملی سرطان میلان انجام داده است، نشان میدهد ویروس از ماه سپتامبر سال ۲۰۱۹ ميلادی در این کشور شیوع داشته است.
این نهاد اعلام کرد: بیماری سارس نیز بیش از آنچه تصور میشد، در خارج از چین شیوع پیدا کرده بود. در ژنو، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: اینکه ویروس کرونا و بیماری ناشی از این ویروس، بی سر و صدا ممکن است در جای دیگری شیوع پیدا کرده باشد، منتفی نیست.
با این حال، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد در حال بررسی مطالعه پژوهش این موسسه ایتالیایی است. نتایج این مطالعه که در مجله علمی Tumori Journal of INT منتشر شده است نشان میدهد ۱۱.۶ ٪ از ۹۵۹ داوطلب سالمی که در بخش آزمایش غربالگری سرطان ریه در فاصله سپتامبر سال ۲۰۱۹ و مارس ۲۰۲۰ ثبت شده بودند در بدنشان آنتی بادیهای خاصی از ویروس کرونا وجود داشت.
آزمایش دیگری در مورد آنتی بادی علیه سارس SARS-CoV-۲ توسط دانشگاه «سیه نا» به عنوان بخشی از همان مطالعه، با عنوان «تشخیص غیرمنتظره آنتی بادیهای ضد سارس» در دوره قبل از همه گیری بیماری کرونا در ایتالیا انجام گرفت. جیووانی آپولون، یکی از نویسندگان این مطالعه به رویترز گفت: این تحقیق نشان داد آنتی بادی چهار نفر به هفته اول اکتبر ۲۰۱۹ باز میگردد. به اعتقاد وی، این به آن معنی است افراد مورد نظر در سپتامبر ۲۰۱۹ آلوده شده بودند.
وی گفت: اصلیترین نتیجه گیری که از این تحقیق میتوان دریافت کرد آن است که افراد بدون علائم، نه تنها بعد از آزمایشهای سرولوژیک، مثبت بودند بلکه دارای آنتی بادیهایی بودند که قادر به از بین بردن ویروس بود. این ثابت میکند ویروس کرونا میتواند برای مدت طولانی و با مرگ و میر پایین در میان مردم وجود داشته باشد و این به علت ناپدید شدن آن و ناگهان دوباره ظاهر شدن آن نیست.
محققان ایتالیایی در ماه مارس، تعداد غیرمعمول زیادی از موارد ابتلا به ذات الریه و آنفلوآنزا در استان لومباردی را در سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۹ ذکر کردند. اعلام این موارد از ابتلا، عنصر دیگری است که میتواند شیوع ویروس کرونا را در ماه سپتامبر در ایتالیا تأیید کند.