محققان علوم پزشکی اعلام کردند
افراد چاق بیشتر از دیگران در خطر ابتلا به کرونا قرار دارند
کسانی که نمایه توده بدنی BMI بیشتری دارند و میزان ال دی ال (کلسترول بد) در خونشان بالاست، بیشتر از دیگران در خطر ابتلا به کرونا قرار دارند.
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه خبری یورک الرت، محققان علوم پزشکی در دانشگاه کویین مری در لندن اعلام کردند افراد چاق بیشتر از دیگران در خطر ابتلا به بیماری کرونا قرار دارند. مطالعه محققان که نتایج آن در شماره اخیر نشریه ژنتیک پیشتاز منتشر شده با روش نمونه گیری تصادفی مندلی انجام گرفته است.
دکتر نی اونگ سرپرست گروه محققان میگوید: نتایج بررسی ما نشان میدهد کسانی که نمایه توده بدنی BMI بیشتری دارند و میزان ال دی ال (کلسترول بد) در خونشان بالاست بیشتر از دیگران در خطر ابتلا به کرونا قرار دارند؛ نتایج بررسی ما نشان میدهد که بی ام آی و ال دی ال، ابزار مهمی برای بررسی پیش آگهی احتمال ابتلا به بیماری کرونا محسوب میشوند.
این یافته، ممکن است بر سیاستهای کلی سامانه سلامت کشورها تاثیر گذارد. عوامل موثر در ایجاد چاقی شامل عوامل ارثی، پرخوری، تغییر سوخت وساز بافت چربی، کاهش تولید گرما، کاهش فعالیت جسمی بدون کاهش مقدار غذای دریافتی و برخی از داروهاست.
افزایش چربی شکم نیز که به چاقی شکم موسوم است با افزایش خطر بروز بیماریهای قلبی عروقی همراه است. محققان بر این باورند که ذخیره اصلی انرژی بدن، چربی است. برخی بیماران از افزایش پیشرونده وزن شکایت میکنند، حال آنکه مقدار غذای دریافتی آنها افزایش نیافته است.
کاهش پیشرونده توده عضلانی بدن که با افزایش سن روی میدهد، امری اجتناب ناپذیر است. در عین حال به دلیل کاهش توانایی بدن در سوزاندن چربی ها، وزن افزایش مییابد.
در این حالت، اگر مقدار کالری دریافتی به میزان قبلی باقی بماند، به ناچار افزایش وزن خواهیم داشت که بیشتر از چربی تشکیل شده است؛ بنابراین تولید انرژی کاهش مییابد و برای جبران انرژی از دست رفته نیاز به دریافت مقدار بیشتری ماده غذایی خواهد بود.