راههای جلوگیری از کپک زدن
جهت جلوگیری از کپک زدن مواد غذایی داخل یخچال، چند راه ساده را بخوانید.
به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، جهت جلوگیری از کپک زدن مواد غذایی داخل یخچال، چند نکته ساده را بدانید.
میوه، نان و هر خوردنی دیگری پس از مدتی کپک میزند. اصلا اگر چند روز از یخچال خود غافل شوید و در آن را باز نکنید، تنها یک راه حل برای فرار از بوی بد یخچال برای شما باقی میماند و آنهم ریختن مواد غذایی فاسد شده داخل سطل زباله است!
بنابر این، توصیه به شما این است که به دنبال یادگرفتن راههایی باشید که کپک به مواد غذایی یخچال شما راه پیدا نکند یا حداقل اگر سر و کله آن درون یخچال پیدا شد، نتواند همه مواد را نابود کند و با در بسته یخچال منزل شما در مقابل خود روبرو شود.
رطوبت نان را بگیرید
نان از آن دسته مواد غذایی بوده که بعید است در یخچال خانهای کپک نزده باشد! کپک نان به سرعت در بافت نان نفوذ میکند و اگر تعدادی نان روی هم چیده شده باشند، همه آنها را آلوده و غیر قابل مصرف میکند. وقتی نان کپک زد، راهی جز دور انداختن آن وجود ندارد، اما برای اینکه این اتفاق نیافتد، پیش از سرد شدن کامل نانها، نباید آنها را روی هم چید.
برای اینکه کپک، نانهای شما را از بین نبرد، آنها را در پارچههای سفید و تمیز که بهتر از کیسههای پلاستیکی است و موجب جذب رطوبت نان میشود، قرار دهید.
میوهها را دریابید
بعد از نان، میوه در صدر جدول مواد غذایی کپکزدنی در یخچال خانهها میدرخشد! کپک زدن میوهها درون یخچال نیز واقعا دردسرساز است، زیرا جمع کردن لاشههای شل شده آنها از جامیوهای، همراه بوی نامطبوعی که دارند، آزاردهنده است. برای پیشگیری از کپک زدن میوهها، در جامیوهای یخچال یک اسفنج خشک قرار دهید تا رطوبت را به خود جذب کند.
یکی دیگر از راههای پیشگیری از کپک زدن میوهها این است که آنها را درون دستمال نخی مرطوب نگهداری کنید.
مرباها را خوب بپزید / هوا را به داخل شیشه مربا راه ندهید
اگر در منزل خود مربا درست میکنید، باید بدانید که کپک زدن مربا به مراحل پخت آن برمیگردد. به طوریکه اگر مربا خوب نپخته باشد، خیلی زود کپک میزند. بهتر است قبل از بستن در مربا، یک لایه آلومینیوم روی شیشه بکشید و سپس در آن را ببندید تا با ورود هوا، مربای شما کپک نزند. برای جلوگیری از کپک زدن انواع مربا بهتر است به هنگام میلکردن آنها از قاشق چوبی تمیز استفاده کنید.