به علت کسری بودجه
مالیات بر هر مایل رانندگی در انگلیس
در پی همه گیری کووید ۱۹ و افزایش بدهیهای دولت انگلیس، وزارت خزانه داری این کشور در صدد است بر هر مایل رانندگی، مالیات وضع کند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، روزنامه تایمز نوشت ریشی سوناک (Rishi Sunak)، وزیر خزانه داری انگلیس در صدد است از جادهها پول در بیاورد تا از کسری بودجه بکاهد.
به نوشته این روزنامه، یکی از گزینههای وزیر خزانه داری که به شدت تحت فشار است تا از خلاءهای عظیم در بودجه کشور بکاهد، مالیات بر هر مایل (برابر با ۱.۶ کیلومتر) است تا سالانه ۴۰ میلیارد پوند از این محل، پول فراهم کند. بدهیهای عمومی در انگلیس، نخستین بار در تاریخ این کشور، در ماه گذشته از دو تریلیارد پوند فراتر رفته است.
روزنامه دیلی میرور نوشت در حال حاضر، فقط در بزرگراه ام ۶ (M۶) در مناطق میانی انگلیس، عوارض دریافت میشود و برای راندن در شماری از تونلها و پلها نیز در این کشور، باید مالیات پرداخت کرد.
به نوشته دیلی میرور، هنوز معلوم نیست مالیات برای راندن در خیابانها و جادههای انگلیس، چگونه محاسبه خواهد شد. اکنون رانندگان خودرو در ازای هر لیتر بنزین ۱۱۳ پنس میپردازند که ۵۸ پنس آن مالیات است. به نوشته روزنامه تایمز با افزایش شمار خودروهای برقی، میزان مالیات دولت از سوخت خودروهای موجود که اغلب با سوخت فسیلی کار میکنند، کم خواهد شد.
دیلی میرور نوشت در زمان نخست وزیری تونی بلر، نخست وزیر اسبق انگلیس، طرح دریافت مالیات از هر مایل راندن خودرو مطرح شد که با مخالفت رانندگان روبرو شد. مخالفان این طرح توماری با بیش از ۱.۸ میلیون امضا گرد آوردند و در نتیجه، دولت وقت انگلیس از حزب کارگر مجبور به عقب نشنی شد و آن را کنار گذاشت. براساس آن طرح، قرار بود در مناطق شهری سالانه تا ۳ هزار مایل رانندگی، بدون مالیات باشد و پس از آن، به ازای هر مایل رانندگی، مالیات پرداخت شود. میزان رانندگی بدون مالیات در مناطق روستایی نیز قرار بود بیش از مناطق شهری باشد.