در آئین مجازی با سخنرانی وزیر علوم
پایان سی و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور
سی و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور با معرفی نفرات برتر در دانشگاه صنعتی اصفهان پایان یافت.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در ارتباط تصویری با این مراسم، برگزاری جشنوارة سراسری قرآن و عترت در این ایام مبارک را تقارن بسیار ارزشمند و مغتنمی دانست و گفت: پیوستگی در برگزاری این جشنواره در مقایسه با دیگر جشنوارهها و استقبال دانشجویان، این جشنواره را استثنائی کرده است.
منصور غلامی با تأکید بر این که این جشنواره از نظر موضوعی تنوع زیادی دارد افزود: مشکلات ایجاد شده ناشی ازگسترش بیماری کرونا فضای متفاوتی در برگزاری این رویداد عظیم قرآنی ایجاد کرده است.
وی استفاده از تجربیات کسب شده در هر جشنواره برای مدیریت و برنامهریزی جشنواره بعدی را یک مسئولیت و رسالت مهم دانست.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در آئین اختتامیه این مسابقات با اشاره به توسعه زیرساختهای فناوری دانشگاه در دوره آموزش مجازی گفت: در بخش آوایی حدود ۴۰۰ شرکت کننده، در بخش کتبی، نزدیک به ۲۰۰ شرکت کننده در ۹ رشته، در بخش هنری حدود ۸۰ اثر برگزیده، در بخش فناوری قریب به ۵۰ اثر و در بخش ادبی نیز حدود ۸۰ اثر ارسالی به رقابت پرداختند.
سید مهران نحوی با بیان برگزاری این مسابقات با حضور ۸۱۰ شرکت کنند در 6 بخش و ۳۴ رشته قرانی به صورت مجازی در دانشگاه صنعتی اصفهان افزود: مرحله دانشگاهی این جشنواره در بهمن و اسفندماه سال ۹۸، آزمون کتبی این رقابتها ۱۱ آبان امسال و آزمونهای شفاهی رشتههای مختلف نیز در روزهای ۱۹ تا ۲۱ آبان ماه به صورت مجازی برگزار شد.
وی گفت: برگزاری نمایشگاهی از آثارهنری دانشجویان شرکت کننده در این جشنواره در محل این دانشگاه از دیگر برنامههای جنبی سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور بود.