به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه در نشست هماهنگی و هم اندیشی اجرای طرح تکمیلی مدیریت کرونا در استان که با حضور
مسئولان استانی برگزار شد مرادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام اینکه مراقبت، نظارت و حمایت سه موضوع اصلی است که در این طرح در نظر گرفته شده گفت: باید از تمام امکانات و ظرفیتهای موجود برای اجرای مطلوب آن و قطع زنجیره کرونا در استان استفاده کنیم.
مرادی در ادامه افزود: با اجرای این طرح اقدامات گسترده تری در خصوص آموزش همگانی مردم در راستای پیشگیری از ابتلا به کرونا به ویژه در مناطق کم برخوردار، همچنین بیماریابی سریع با انجام تستهای بیشتر و نظارت بیشتر بر اجرای پروتکل هاو قرنطینه کردن افراد بیمار و مشکوک، در استان انجام خواهد شد.
او با اشاره به اینکه در طرح شهید سلیمانی قرار است تمام سازمانهایی که در تعامل بیشتر با مردم هستند در این امر مشارکت داشته باشند تصریح کرد: سپاه، بسیج، بهزیستی، کمیته امداد، هلال احمر و دیگر نهادها برای کنترل بیماری کووید در استان میتوانند همکاری موثر تری با دانشگاه علوم پزشکی داشته باشند.
مرادی در ادامه تصریح کرد اجرای این طرح به صورت جهادی در استان از روز سه شنبه ۲۷ آبان ماه در محلههای حاشیه نشین و کم برخوردار شهر کرمانشاه اجرایی خواهد شد و با تمهیدات اندیشیده شده در دیگر مناطق و شهرستانهای مختلف استان نیز اجرایی خواهد شد.
او همچنین گفت: شناسایی افرادی که با بیماران کووید در تماس بوده اند، کمک به بیماران به ویژه افراد بی بضاعت که در قرنطینه هستند از مواردی است که در طرح محله محور با همکاری دانشگاه و بسیج جامعه پزشکی استان و نهادهای مرتبط با مردم انجام میشود.
در ادامه این جلسه سردار ریحانی فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان نیز با تاکید بر اینکه اقدامات انجام شده توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و کادر بهداشتی و درمانی استان برای مقابله با کرونا بی نظیر و قابل تقدیر است گفت: بسیاری از این عزیزان در راه حفظ سلامت مردم، جان خود را از دست دادند و یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت را گرامی میداریم.
او در ادامه صحبتهایش افزود: این جنگ که در حال حاضر با آن مواجه هستیم بسیار پیچیدهتر از دفاع مقدس است و مقابله با آن نیازمند همدلی و همکاری همه نهادها و ارگانها و به ویژه مردم استان میباشد.
سردار ریحانی با اشاره به اینکه در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، هر زمان که مردم با انگیزه و باحضوری پرشور مشارکت و همراهی داشته اند کارهای بسیار بزرگی انجام شده تصریح کرد: همواره این نظام از مشکلات و مصائب سربلند بیرون آمده است، و برای گذر از بحران کرونا نیز با همکاری و مشارکت مردم قطعا به لطف خداوند متعال پیروز خواهیم شد.
او به این موضوع که طرح محله محور برای کنترل بیماری کرونا در استان و پیشگیری از ابتلا مردم و کاهش ورودی بیمارستانها اجرا میشود هم اشاره داشت و گفت: این طرح باید با تمام توان در استان انجام شود و با همکاری و همدلی تمام دستگاهها و با تشکیل گروههای بسیجی وجهادی تمام امکانات لازم از تجهیزات گرفته تا نیروی انسانی مورد نیاز در راستای اجرای آن در کوتاهترین زمان ممکن فراهم شود.
در پایان منصوری رئیس بسیج جامعه پزشکی استانهم با تشریح عملکرد این برنامه گفت: با توجه به شرایط بحرانی کرونا اجرای این طرح با همکاری وزارت بهداشت و سازمان بسیج مستضعفان تدوین شده و با هدف ارائه خدمات مورد نیاز برای مهار کرونا در سراسر کشور و همچنین در استان اجرایی خواهد شد.
او از تقسیم بندی شهر کرمانشاه به ۱۰ منطقه برای اجرای طرح خبر داد و گفت: گروههایی متشکل از بهروز و کارشناس آموزش دیده، چهار پرستار و یک پزشک در پایگاههای بهداشت و یا حوزه مقاومت بسیج این مناطق تشکیل و خدمات لازم برای کنترل و مهار کرونا به مردم به صورت فعال و محله محور ارائه خواهد شد.
منصوری در ادامه تصریح کرد: شناسایی افراد بیمار و مشکوک نیز در این طرح از طریق مراکز ۱۶ ساعته، سامانه ۴۰۳۰ و پایگاههای بهداشتی محلههای مختلف شهر کرمانشاه و دیگر شهرستانها صورت میگیرد و بر این اساس مراقبتها و اقدامات لازم برای پیشگیری و کنترل بیماری نظیر قرنطینه این افراد و یا اسکان بیماران در صورت نیاز در نقاهتگاهها انجام میشود.