پخش زنده
امروز: -
۱۲ هزار کیلومترمربع از مساحت کهگیلویه و بویراحمد تحت عنوان پهنه اکتشافی معادن در دست مطالعه و پی جویی قرار گرفته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، معاون امور معادن وصنایع معدنی سازمان صنعت، معدن وتجارت این استان با بیان اینکه تا کنون پنج پهنه معدنی به مساحت ۱۲ هزار کیلومتر مربع در استان با اولویت اکتشاف بوکسیت، فسفات و عناصر فلزی و سایر مواد معدنی شناسایی شده است گفت: مطالعات چهار پهنه اکتشافی با مساحت پنج هزار کیلومتر مربع تکمیل تعیین تکلیف شد.
آقای فرامرزی افزود: چهار محدوده امید بخش در سامانه کاداستر ثبت و منتج به صدور سه پروانه اکتشاف شده است.
وی گفت: امیدواریم تا پایان امسال سایر سایر پهنههای امیدبخش در سامانه کاداستر ثبت شوند و قطعا صدور پروانه اکتشاف و آغاز عملیاتهای اکتشافی تداوم خواهد داشت.
معاون امور معادن وصنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه هفت هزار کیلومتر از پهنهها در اختیار شرکت تولید مواد معدنی ایران است عنوان کرد: بر اساس برنامه زمانبندی که ابلاغ کردند تا پایان امسال این تعداد پهنه تعیین و تکلیف میشوند و منتج به صدور پروانه و و عملیات اکتشاف تکمیلی خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۶۷ فقره پروانه بهره برداری معدنی در استان موجود است گفت: از این تعداد ۴۴ فقره فعال است و عملیات استخراج در آنها انجام میگیرد.
معاون امور معادن وصنایع معدنی سازمان صنعت، معدن وتجارت بیان کرد: امسال شش فقره پروانه اکتشاف، دو فقره گواهی کشف، سه فقره پروانه بهره برداری و شانزده فقره پروانه برداشت معادن در کهگیلویه و بویراحمد صادر شد که همه این فعالیتها نشان از جهشهای مناسب در بخش معدن دارد.
فرامرزی با بیان اینکه مساحت استان کهگیلویه و بویراحمد بیش از پانزده هزار کلیومتر مربع است اضافه کرد: هم اکنون دوازده هزار کیلومترمربع از مساحت استان تحت عنوان پهنه اکتشافی معادن در دست مطالعه و پی جویی قرار گرفته است.
وی گفت: با توجه به تحریمها در بخش منابع نفتی شاید بتوان گفت مهمترین بخش برای جایگزین نفت پهنههای معدنی کشور است.
معاون امور معادن وصنایع معدنی سازمان صنعت، معدن وتجارت افزود: در حال حاضر ۷۶ فقره پروانه بهره برداری معدن در استان با اشتغالزایی ۸۱۱ نفر و سرمایه گذاری بیش از ۸۳۰ میلیارد ریال و ذخیره قطعی یک میلیارد و ششصد هزار تن ماده معدنی در استان موجود است.
وی اضافه کرد: ظرفیت استخراج اسمی سالیانه در استان بیش از ۵ میلیون تن است.