• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۱۲۹۵۷
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۶
سیاسی » امنیتی و دفاعی

ملت‌های ایران و عراق از خون قهرمانان خود نخواهند گذشت

وزیر دفاع در دیدار وزیر دفاع جمهوری عراق گفت: ملت‌های ایران و عراق از خون قهرمانان خود نخواهند گذشت.

ملت‌های ایران و عراق از خون قهرمانان خود نخواهند گذشتبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در دیدار با جمعه عناد سعدون وزیر دفاع جمهوری عراق با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای محور مقاومت بویژه شهیدان سرافراز سپهبد حاج قاسم سلیمانی وشهید ابومهدی المهندس اظهار داشت: این دو فرمانده حق بزرگی بر گردن ملت‌های ایران و عراق و منطقه و بشریت دارند و رزمندگان محور مقاومت و ملت‌های ایران و عراق از خون قهرمانان خود نخواهند گذشت.
امیر حاتمی با بیان اینکه امروز عراق از امینت بهتری نسبت به گذشته برخوردار است، گفت: از روند سیاسی و ثبات و امنیت عراق و تمامیت ارضی کشور برادر همسیه مان همچنان حمایت و پشتیبانی می‌کنیم.
وزیر دفاع جمهوری اسلامی گفت: در استقرار امنیت در منطقه همکاری‌های خوبی بین دو کشور ایران و عراق در جریان مبارزه با تروریسم برقرار بوده است و آن را الگوی مناسبی ارزیابی می‌کینیم و توسعه و آبادانی عراق را لازمه استقرار ثبات و امنیت در آن کشور می‌دانیم و برای مشارکت در بازسازی و توسعه عراق آماده ایم.
امیر حاتمی گفت: اراده سیاسی رهبران دو کشور ایران و عراق در بالاترین سطح برای تعمیق روابط گسترده وجود دارد.

  • بیشتر بخوانید؛

     برای دیدن تصاویر استقبال از وزیر دفاع عراق اینجا کلیک کنید 

وزیر دفاع تصریح کرد: نا امنی و بی ثباتی در منطقه محدود به سال‌ها و دهه‌های اخیر نبوده؛ بلکه این شرایط متاسفانه در سده‌های گذشته کمابیش بوده و همه آن‌ها ناشی از دخالت بیگانگان و قدرت‌های استعمارگر و مستکبر بوده است و امروز منطقه، شرایط بسیار حساس و دشواری را سپری می‌کند.
امیر حاتمی گفت: چنانچه مقاومت ملت، نیرو‌های مسلح و دولت عراق و سوریه در مقابل متجاوزان و تروریست‌های جنایتکار نبود چه بسا منطقه وضعیت نا معلوم و خطرناکی داشت.
وی گفت: رفتار‌های قدرت‌های بزرگ و در راس آن‌ها شیطان بزرگ امریکا نشان داد طرح‌های طولانی مدتی را برای نا امن سازی منطقه طراحی کرده اند.
امیر حاتمی تصریح کرد: کشور‌های منطقه باید خود، امنیت منطقه را تامین و مدیریت کنند و تا زمانی که نیرو‌های فرامنطقه‌ای حضور و دخالت داشته باشند دستیابی به ثبات و صلح امکان پذیر نخواهد بود.
وزیر دفاع خاطرنشان کرد: در این بین روندی که اخیراً شدت بیشتری به خود گرفته روابط پنهانی برخی دولت‌ها با رژیم صهیونیستی است آشکار شده است و آن را خیانت به تمام ملت‌های مسلمان می‌دانیم.
امیر حاتمی در ادامه گفت: وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران با داشتن ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های فراوان که ماحصل تحریم‌های ظالمانه دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی است این آمادگی را دارد تا برای تقویت قدرت دفاعی عراق، نیازمندی‌های نیرو‌های مسلح عراق راتامین و برآورده نماید.

مبارزه تا نابودی کامل تروریسم در منطقه

جمعه عناد سعدون وزیر دفاع جمهوری عراق هم در این دیدار با ابراز خرسندی از حضور در ایران به عنوان کشور دوست، برادر و همسایه اظهار داشت: نخستین هدف ما در این سفر تحکیم و تقویت روابط دو کشور و هدف دیگر مان که با جمعی از فرماند‌های عالی رتبه نیرو‌های مسلح عراق در ایران حضور پیدا کرده ایم آشنایی با دستاورد‌های علمی و فناورانه جمهوری اسلامی ایران و کسب تجارب ارزنده در حوزه دفاعی است.
وی تصریح کرد: تلاش می‌کنیم در سایه تبادلات دو جانبه ایران و عراق توانمندی‌های نیرو‌های مسلح عراق برای مبارزه و نابودی تروریسمی را که همچنان ریشه‌های آن در منطقه فعال هستند، تقویت کنیم و بر این اساس تا نابودی کامل آن‌ها از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.

همواره قدردان جمهوری اسلامی ایران هستیم

جمعه عناد سعدون گفت: افتخار می‌کنیم که در کوتاه‌ترین زمان ممکن توانستیم داعش را در عراق شکست دهیم و ملت عراق هرگز کمک‌های مستشاری و تسلیحاتی جمهوری اسلامی ایران برای بیرون راندن و شکست داعش را فراموش نخواهند کرد و همواره قدردان جمهوری اسلامی ایران برای کمک و حمایت‌های بی دریغ برادرانه از ملت و دولت عراق هستیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری ۹ حفار غیرمجاز در منطقه سورت ساری
رزمایش نظارتی سه‌روزه آرد و نان در سراسر مازندران
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
تاکید بر تسریع طرح‌های نیمه تمام در سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی
ادامه توزیع تجهیزات وزنه برداری در استان زنجان
تجلیل از پژوهشگر زنجانی در جشنواره پژوهشگران، فناوران و نوآوران کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آذر ۱۴۰۴
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم
بهره برداری از فرهنگسرای امام علی (ع) در نظرآباد
اجرای طرح پویش یلدای مهربانی بهزیستی در کیش
آغاز فصل اجرایی منطقه آزاد تجاری مهران
دومین همایش زکات شهرستان انار
بیش از ۷۷ درصد صادرات البرز در بخش صنعت است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
آخرین وضعیت بارش در هرمزگان تا ساعت ۶ صبح ۲۶ آذر ۱۴۰۴
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)