به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیمابه نقل از خبرگزاری فرانسه ؛ مقامات انتخاباتی آمریکا میگویند هیچ گونه شواهدی در ارتباط با به خطر افتادن آراء در این کشور وجود ندارد.
بر اساس این گزارش، مقامات آمریکایی روز پنجشنبه اعلام کردند شواهدی دال بر به خطر افتادن آراء یا فساد در نظام انتخاباتی در انتخابات آمریکا وجود ندارد. این در حالی است که یک دموکرات ارشد، جمهوری خواهانی را که از پذیرش پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری روز سوم ماه نوامبر خودداری میکنند را به "مسموم کردن" دموکراسی متهم کرد.
پیامهای آنها ساعاتی پس از آن منتشر شد که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا بار دیگر یک ادعای بی اساس را درباره توئیت مجدد کرد که یکی از سازندگان تجهیزات انتخاباتی دو میلیون و هفتصد هزار رأی را در سراسر کشور "حذف" کرد.
در حالی که اکثر قانون گذاران جمهوری خواه هنوز به پیروزی بایدن در انتخابات اذعان نکرده اند، چاک شومر رهبر اقلیت در سنای آمریکا که یک دموکرات برجسته محسوب میشود، روز پنجشنبه آنها را به "رد واقعیت" و همچنین "بزدل بودن" متهم کرد.
او در سخنانی گفت: "جمهوری خواهان در کنگره به جای تلاش برای متحد کردن کشور به منظور مقابله با دشمن مشترکمان یعنی کووید ۱۹, در حال اشاعه تئوریهای توطئه هستند و واقعیت را انکار و دموکراسی ما را مسموم میکنند. "
امنترین انتخابات در تاریخ آمریکا!
در همین حال، مقامات ارشد انتخاباتی فدرال و ایالتی آمریکا با صدور بیانیهای ادعای تقلب مطرح شده از سوی دونالد ترامپ را رد و اعلام کردند: "انتخابات روز سوم ماه نوامبر امنترین انتخابات در تاریخ آمریکا بود".
این بیانیه از سوی شورای هماهنگی زیرساختهای انتخاباتی دولت -گروهی که زیر نظر نهاد امنیتی انتخابات فدرال قرار دارد و همچنین آژانس امنیت سایبری و امنیتی صادر شده است.
آنها اعلام کردند: "هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد آراء حذف یا گم شده است یا این که رأیی تغییر داده شده یا به هر طریقی در معرض خطر قرار گرفته است. "
در این بیانیه همچنین آمده است: "در حالی که میدانیم ادعاهای بی اساس و فرصتهای زیادی برای ارائه اطلاعات غلط در ارتباط با فرآیند انتخابات ما وجود دارد، اما میتوانیم به شما اطمینان دهیم که نهایت اعتماد و اطمینان را به امنیت و سلامت انتخابات خود داریم و شما نیز باید همین اطمینان را داشته باشید. "
این بیانیه توسط روسای انجمن ملی مدیران انتخابات ایالتی، انجمن ملی معاونان فرماندار -مقاماتی که در سطح ایالتی انتخابات را مدیریت میکنند- و همچنین توسط رئیس کمیسیون انتخابات آمریکا امضا شده است.
تکرار ادعاهای ترامپ در بروز تقلب
این بیانیه تنها ساعاتی پس از بازتوئیت ترامپ منتشر شد که در آن ادعا شد دو میلیون و ۷۰۰ هزار رأی "حذف شده" است. او همچنین گفت صدها هزار رأی او در پنسیلوانیا و سایر ایالتها به بایدن اختصاص داده شد. این جدیدترین مورد از مجموعه ادعاهای دروغین ترامپ و جمهوری خواهان برای رد پیروزی بایدن محسوب میشود.
قانونگذاران جمهوری خواه همانند میچ مک کانل رهبر اکثریت در سنا با حمایت از امتناع ترامپ از پذیرش نتیجه انتخابات و حمایت از چالشهای حقوقی اش قاطعانه در کنار او ایستاده اند.
چرخه پوچ
نانسی پلوسی، رئیس دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا روز پنجشنبه از جمهوری خواهان خواست آنچه که او "چرخه پوچ" میداند، متوقف کنند و به روند مقابله با این همه گیری ادامه دهند.
پلوسی گفت: "اکنون که مردم نظرات و رویکردهای خود را ابراز کردند، جو بایدن برنده شده است و کامالا هریس اولین زن معاون رئیس جمهور آمریکا خواهد بود".
کارشناسان مسائل سیاسی معتقدند جمهوری خواهان ممکن است چنین راهبردی را به عنوان راهی برای جلب نظر پایگاه ترامپ قبل از برگزاری دور دوم انتخابات سنای آمریکا در ایالت جورجیا مورد استفاده قرار دهند که تعیین خواهد کرد کدام حزب کنترل سنا را در دست خواهد گرفت.
هشدار به خطر افتادن امنیت ملی آمریکا
در مجموع ۱۶۱ مقام سابق امنیت ملی، از جمله برخی از کسانی که با ترامپ کار میکردند، هشدار دادند ادامه ایجاد تأخیر توسط دولت فعلی در به رسمیت شناختن پیروزی بایدن "خطر جدی برای امنیت ملی محسوب میشود".
این گروه -که شامل چاک هیگل مدیر سابق پنتاگون و جاوید علی مدیر ارشد سابق مقابله با تروریسم در امنیت ملی آمریکا میشود- در نامهای از امیلی مورفی رئیس اداره خدمات عمومی خواستند تا بایدن را به عنوان رئیس جمهور ظاهرا منتخب آمریکا به رسمیت بشناسد.
بدون تأیید رئیس اداره خدمات عمومی، امکان وجوه انتقال و همچنین دیگر منابع شامل دسترسی به گزارشهای روزانه اطلاعاتی به بایدن و تیمش وجود ندارد، اما مورفی از این کار خودداری کرده است.