پخش زنده
امروز: -
سخنگوی وزارت بهداشت: ۴۵۷ بیمار مبتلا به کرونا در شبانه روز گذشته جان باختند و مجموع قربانیان کرونا در کشور از ۴۰ هزار نفر فراتر رفت.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و سلامت گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما، خانم دکتر سیما سادات لاری گفت: با فوت ۴۵۷ بیمار دیگر از مبتلایان قطعی به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان قطعی بیماری کووید۱۹ در کشور به ۴۰ هزار و ۱۲۱ نفر رسید و ۲۷ استان همچنان در وضعیت قرمز کرونا هستند.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز پنجشنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از این ویروس، افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز (۲۲ آبان ۱۳۹۹) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۱ هزار و ۵۱۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و سه هزار و ۱۴۹ نفر بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷۲۶ هزار و ۵۸۵ نفر رسید.
خانم دکتر لاری گفت: خوشبختانه تاکنون ۵۴۱ هزار و ۵۶۶ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۵ هزار و ۶۱۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون ۵ میلیون و ۳۸۴ هزار و ۹۸۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
وی افزود: استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز و استانهای هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.
ویروس کرونا عامل بیماری کووید۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز همه گیری جهانی این بیماری را تأیید کرد.
بیماری کووید ۱۹ بر اساس آمار رسمی کشورها تاکنون بیش از ۵۲ میلیون نفر را در دنیا مبتلا کرده و بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر نیز بر اثر این بیماری جان خود را از داده اند.
ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه و سرفه از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل میشود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علایم بیماری کووید۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس دچار بیماری خفیف میشوند.
مثلا فسفودی ها و کبابی ها فقط 3 ساعت ظهر و سه ساعت شب باز باشند.
طلا فروش ها پلاسکوها فقط صبح ها باز باشند.
حوزه پوشاک و پارچه عصرها باز باشند.
باشگاهها فقط عصرها باز باشند.
تعطیل کردن همه مشاغل تو یک ساعت بشدت کار غیر کارشی است.
یکماه تعطیل شدن برخی مشاغل که عصرها و شب ها درآمد دارند بشدت کار خطرناکی است.حتی باعث از هم پاشیدن زندگی های خانواده های کم درآمد خواهد شد.
اصلا اصناف در این تعطیلی ها نقشی ندارند و تمام تصمیمات ستاد کرونا توسط مدیران کشوری و لشکری دولت انجام میشود معلوم است یک مدیر دولت نمیتواند برای بازاریان و حمل و نقل شهری تصمیم گیری کند.مدیر دولتی حقوق 15 تا 30 میلیونی خودش را سر برج میگیرد و فکری برای اون بازاری و اجاره مغازه و اجاره خونه اش هم نمیکند.
خود صنف بازار و رانندگان باید در ستاد کرونا حق نظر و تصمیم گیری داشته باشند.
ناسلامتی دارید نون بازاریان و رانندگان را آجر میکنید.حداقل برای نظراتشان احترام قایل شوید.
حتما باید یک اعتراض خیابانی خطرناکی راه بیوفتد تا آثار تصمیمات غیرکارشناسی ستاد کرونا را ببینید.
در این ستاد کرونا نمایندگان بازاریان اتحادیه ها رانندگان گروههای اجتماعی مخصوص زنان جوانان بازنشستگان ورزشکاران هنرمندان هیچ نقشی ندارند.درحالیکه تمام تصمیمات ستاد کرونا روی درآمد و زندگی و کار و حتی تفریح و آرامش خانواده ها و زنان و جوانان بازنشستگان این مملکت تاثیر دارد.
حتی تایم زمانی و جغرافیایی استانها هم نادیده گرفته شده.
در شمال و شرق کشور ساعت 6 عصر تقریبا زودتر از نقاط دیگر غروب را می بینند و هوا سردتر است و کمتر از این مقررات ساعتی آسیب می بینند.
اما در جنوب و غرب کشور هم هوا گرمتر است و هم غروب دیرتر است و باید ساعت کاری تا 8 شب باشد.
سکوت شما و حمایت کورکورانه شما رسانه ها از تصمیمات ستاد کرونا عواقب بدی خواهد داشت.
بفکر مردم مستضعف باشید.
لطفا روی خبرگزاری کلیک کنید و به صفحه نخست مراجعه کنید