آرد سبوس دار، گمشده نانواییهای سیستان و بلوچستان
با وجود آن که کارشناسان تغذیه، استفاده از نان سبوس دار را در سلامت افراد بسیار مهم میدانند، اما نانواییهایی که در سطح سیستان و بلوچستان نان سبوس دار پخت میکنند بسیار اندکند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، کربوهیدرات، یکی از منابع اصلی انرژی بدن است اما بیشتر آنها باید از کربوهیدراتهای پیچیده، سبزیجات، غلات سبوس دار، میوه به جای قند و کربوهیدرات تصفیه شده استفاده کنند.
انتخاب نان سبوس دار به جای تصفیه شده
میتوانید به راحتی رژیم غذایی خود را کمی سالمتر کنید و نان گندم را به جای نان سفید انتخاب کنید.
همان طور که در مورد غلات تصفیه شده که با بسیاری از مسائل بهداشتی مرتبط بوده اند، همه غلات به انواع مزایای سلامتی مربوط میشوند، از جمله خطر کاهش دیابت نوع ۲، بیماری قلبی و سرطان.
آنها همچنین منبع خوبی از فیبر، ویتامینهای ب و چندین معدنی نظیر روی، آهن، منیزیم و منگنز هستند.
نان سفید، شیرینی، نشاسته و شکر را کنار بگذارید تا از بالا رفتن سریع در قند خون، نوسانات در حالت و انرژی و افزایش چربی، جلوگیری کند.