افزایش ۴۰۰ هزار تنی ظرفیت صنایع تبدیلی کشاورزی در کرمانشاه
ظرفیت صنایع تبدیلی کشاورزی استان کرمانشاه در یک سال و نیم اخیر از یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن به ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تن رسیده است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از رشد چشمگیر صنایع تبدیلی
استان در کلیه زیر بخشها خبر داد و گفت؛ از ابتدای سال ۹۸ تا مهر ۹۹ بیش از ۴۰۰ هزار تن ظرفیت جدید در بخش صنایع تبدیلی کشاورزی (زراعی، باغی و دامی) در استان ایجاد شده که در سنوات قبل بی سابقه بوده است.
کریمی افزود: بسیاری از این صنایع از قبیل چیپس سیب زمینی، چیپس میوه، پیاز خشک، بسته بندی انواع چاشنی غذا، بسته بندی مواد غذایی در بسته بندیهای نوین، عسل قاشقی، بسته بندی علوفه و... برای اولین بار در استان ایجاد شده که یک تحول و جهش بزرگ در این زمینه بوده است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین چند واحد جدید مورد نیاز استان از قبیل واحد تولید رب گوجه، سردخانه و... نیز به منظور رفاه حال کشاورزان ایجاد شده است.
مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی استان اظهار داشت: خوشبختانه با ایجاد برخی واحدهاهمچون واحدهای خوراک دام وطیور، واحدهای بذر گندم و جو، بسته بندی حبوبات، سیلوهای ذخیره غلات و... در سال گذشته علاوه بر خودکفایی و عدم نیاز به خرید محصول از سایر استانها توان تولید و ارسال محصول به سایر استانها را داریم.
کریمی اشارهای هم به طرحهای در دست ساخت صنایع تبدیلی داشت و افزود: در حاضر بیش از ۳۵۰ هزار تن ظرفیت طرحهای جدید صنایع تبدیلی کشاورزی در دست ساخت است که از ۱۰ تا ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر عملکرد سال گذشته در ایجاد واحدهای جدید و همچنین واحدهای در دست ساخت، بازسازی واحدهای مستهلک شده، راه اندازی واحدهای راکد، تامین نقدینگی واحدهای نیمه فعال و... از جمله اقداماتی بوده که برای توسعه صنایع تبدیلی استان انجام شده است.
بیشتر بخوانید: