بهره برداری از واحد فراوری تخمه سنقری در سال اینده
با بهره برداری از واحد فراوری ۳ هزار تنی تخمه آفتابگردان در سنقر نیمی از تخمههای تولیدی این شهرستان فراوری خواهد شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، رییس جهاد کشاورزی سنقر و کلیایی گفت: در حال حاضر محصول افتابگردان این
شهرستان با برند معروف تخمه سنقری به صورت فلهای به بازار عرضه میشود که با ساخت این کارگاه نیمی از محصولات فراوری خواهد شد.
خسروی افزود: با فراوری تخمه تولیدی در سنقر علاوه بر ایجاد اشتغال در صنایع تبدیلی، از خام فروشی محصول جلوگیری میشود و ارزش افزوده بیشتری نیز به دنبال خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: امسال ۲ هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی شهرستان به کشت تخمه اختصاص یافت که با متوسط عملکرد ۲/۳ تن در هکتار ۶ هزار و ۵۰۰ تن محصول تولیده شده است.
رییس جهاد کشاورزی سنقر و کلیایی اظهار داشت: آفتابگردان تولیدی در این شهرستان از رقم آفتابگردان آجیلی بوده که در داخل و حتی در خارج از کشور هم طرفداران زیادی دارد، بگونهای که سالانه حدود ۱۰ درصد آفتابگردان آجیلی این شهرستان به خارج از کشور صادر میشود.