تبادل تحقیقات آبزی پروری در چوئبده
روز مزرعه، فرصتی برای انتقال یافته های بروز آبزی پروری
پرورش دهندگان ماهی در چوئبده، در روز مزرعه، در حوزه دانش و تحقیقات آبزی پروری با کارشناسان تبادل نظر کردند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز آبادان،
رییس پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور در مراسم روز مزرعه گفت: تنوع گونهای و پرورش ماهی سی باس در استخرها و مزارع پرورش ماهی چوئبده از اهدافی است که در این منطقه دنبال میکنیم.
حسین هوشمند افزود: این ماهی رشد سریعی دارد و در مدت شش ماه از وزن ۵۰ گرم به حدود ۸۰۰ گرم میرسد بنابراین این پژوهشکده به دنبال اشتراک گذاری تحقیقات و اطلاعات با پرورش دهندگان و سرمایه گذاران است.
و
ی با تاکید بر لزوم رفع مشکلات زیست محیطی پرورش این ماهی گفت: "روز مزرعه" در واقع به منظور آشنایی بیشتر پرورش دهندگان با "ماهی سی باس" در مزارع پرورش ماهی چوئبده برگزار شد. در این روز تحقیقات انجام شده میان بهرهبردار و بخش خصوصی تبادل شد و دانشهای تئوری در عمل به پرورش دهندگان منتقل شد.
مدیرکل شیلات خوزستان هم با اشاره به توجه ویژه به پرورش آبزیان دریایی در سواحل خوزستان از برنامهریزی برای معرفی ماهی سی باس به جامعه مصرفکننده خبر داد.
فتحاله ابوعلی در مراسم روز مزرعه، با اشاره به طرح ترویجی ایجاد مزرعه الگویی پرورش ماهی سی باس افزود: در پرورش ماهی سی باس علاوه بر منطقه چوئبده، برای پرورش در قفس دریایی هم برنامهریزی کردهایم و به زودی شاهد رونمایی از نخستین قفسهای دریایی آبزیان ساحلی در خوزستان خواهیم بود.
وی افزود: استان خوزستان از پتانسیلهای بسیار مناسبی در حوزه آبزیپروری برخوردار است و بحث پرورش ماهیان دریایی در اراضی ساحلی نمونهای از این ظرفیتها است.
مدیرکل شیلات خوزستان
سطح زیر کشتِ امسالِ مزارع پرورش ماهی سی باس در چوئبده آبادان را ۲۰ هکتار دانست و افزود: ماهی سی باس بازارپسند است و به لحاظ اقتصادی نیز امکان صادرات آن وجود دارد و برنامه مفصلی برای معرفی ماهی سی باس به جامعه مصرفکننده داریم.