نمایش آمریکای بدون روتوش با انتخابات ۲۰۲۰
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: رقابت انتخاباتی بین ترامپ و بایدن، آمریکای بدون روتوش روی پرده سینما بود که افول اخلاقی آمریکا را دیدیم.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما به نقل از خانه ملت، آقای وحید جلال زاده در ارزیابی خود از انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا، افزود: نظام مستقر در آمریکا که از آن به عنوان "رویای آمریکایی" اسم برده میشود، تمام آمال و آرزوهای لیبرال دموکراسی را در خود جای داده است که البته در این انتخابات همه مسائل آن را دیدیم.
نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: انتخابات اخیر آمریکا، آمریکای بدون روتوش بود؛ از مدتها قبل، بسیاری از تحلیلگران چه داخلی و چه بیرون از آمریکا و تحلیلگران کشورهای آزادی خواه و متفکران اروپایی میگفتند نظام اخلاقی آمریکا از هم پاشیده است.
آمریکا در سرازیری تمدنی
وی افزود: ترامپ در دوره ریاست جمهوری خود فروپاشی اخلاقی آمریکا را عیان و روشن در مقابل دیدگان جهانیان قرار داد، با خروج ترامپ از کنوانسیونها و معاهدات بین المللی در برخورد با چین و متعهدین تاریخی و سابق خود نشان داد که دست پروده نظام لیبرال دموکراسی است و نشان داد آمریکا در سرازیری تمدنی خود قرار دارد.
آقای جلال زاده تصریح کرد: زمانی که در ایران از افول آمریکا گفته میشد، بسیاری آن را باور نکردند، دقیقا همانند زمانی که حضرت امام خمینی (ره)، در نامه معروف خود به آقای گورباچوف نوشتند "من صدای شکسته شدن استخوانهای کمونیسم را میشنوم" و "از این به بعد باید مارکسیست را در موزههای سیاسی دنیا پیدا کرد"، بسیاری این صحبتها را جدی نگرفتند، اما زمانی نگذشت که محقق شد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، اظهار داشت: مقام معظم رهبری بارها فرمودند که لیبرال دموکراسی دوران پایان خود را تجربه میکند؛ نظام مستقر در آمریکا انتهای لیبرال دموکراسی است، شما دیدید این نظام به لحاظ اخلاقی چگونه فرو پاشید.
وی تاکید کرد: اقدامات و اتفاقاتی که در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا شاهد آن بودیم در کمتر کشور عقب افتادهای رخ میدهد که رئیس جمهور مستقر و مجری انتخابات سیستم انتخابات خود را متهم به تقلب کند و این افول آمریکا است.
نباید به آمدن بایدن دل خوش کنیم
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: برای ما هیچ فرقی نمیکرد چه کسی در آمریکا رای بیاورد، در طول دوره بعد از انقلاب بیشترین تحریمها در دوره آقای اوباما از حزب دموکرات اعمال شد، درست است برجام در دوره اوباما امضا شد، اما اولین ناقض برجام، دولت دموکرات اوباما بود، لذا ما نباید به آمدن بایدن دل خوش کنیم.
نباید از تواناییهای داخلی غافل شویم
وی تاکید کرد: ما نباید حل مشکلات اقتصادی خود را به اتفاقاتی که در آمریکا میافتد گره بزنیم، نمیخواهم بگویم بی تاثیر است بالاخره دنیای ارتباطات است؛ هر اتفاقی در هر گوشه جهان بیافتد کشورهای دیگر را تحت تاثیر قرار میدهد، اما اینکه ما داخل را رها کنیم و نگاه مان به بیرون باشد، درست نیست.
نماینده مردم ارومیه در مجلس همچنین گفت: مقام معظم رهبری فرموده اند که سیاست خارجی جمهوری اسلامی باید بر سه اصل استوار عزت، حکمت و مصلحت باشد. عزت ما این است که از کدخدا، آمریکا و ابر قدرتها اعلام بی نیازی کنیم و سیاست شعار نه شرقی و نه غربی را دنبال کنیم. حکمت کار امروز این است که قوی شویم. مصلحت ما در این است که کارآمدی نظام و رضایتمندی مردم را افزایش دهیم.