پخش زنده
امروز: -
استاندار: حضور نیافتن دانش آموزان در کلاسهای حضوری مدارس نباید خللی در روند تحقق اهداف آموزشی و پرورشی وارد نماید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز گیلان، استاندار در نشست شورای آموزش و پرورش در رشت با اشاره به شرایط شیوع کرونا در کشور و اتخاذ تدابیر لازم از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر کاهش هر چه بیشتر تجمعات در محیطهای اجتماعی، بویژه مدارس تصریح کرد: آموزش مجازی و ایجاد زمینههای بهره گیری از کلاسهای غیرحضوری از جمله راهکارهایی ست که ریسک شیوع بیماری در جامعهی دانش آموزی استان را کاهش میدهد، اما این تدبیر نباید زمینهی بهره گیری از فرصتهای پرورشی و اجرای برنامههای فرهنگی - تربیتی را در مجموعهی نظام آموزشی استان سلب نماید.
وی تعامل و همدلی مجموعهی دست اندرکاران تعلیم و تربیت در حوزههای نرم افزاری و سخت افزاری را برای رسیدن به اهداف پیش بینی شده در مدارس خواستار شد و افزود: برنامههای آموزشی و پرورشی دانش اموزان بر اساس سند تحول بنیادین برنامه ریزی و عملیاتی میشود و اجرای آن، زیر بنای نظام تعلیم و تربیت جامعه را تضمین خواهد کرد.
وی همچنین با اشاره به وجود برخی نارساییهای زیرساختی مرتبط با آموزش مجازی اضافه کرد: علاوه بر نقش افرینی بهینهی مخابرات برای اتصال خطوط ارتباطی در مناطق روستایی و محروم استان، باید زمینهی جلب کمکهای خیران در این حوزه مهیا شود.
استاندار گفت: مشارکت اولیاء در آموزش و تربیت فرزندان در شرایط کرونایی موثر و ضروری است و باید آموزش دانش آموزان ابتدایی و کلاس اولیها بیش از همه مورد توجه قرار گیرد.
زارع در ادامه با اشاره به مطلوب بودن اجرای طرح آجر به آجر در مدارس و مشارکت اولیاء در این طرح گفت: با توجه به پایین بودن سرانهی فضای آموزشی مدارس گیلان در مقایسه با میانگین کشوری، جبران این نقیصه با ورود خیران مدرسه ساز تسریع خواهد شد.
استاندار در پایان سخنانش بر ضرورت توجه جدی به سلامت دانش اموزان در روند اجرای طرح آموزش مجازی و لزوم پیشگیری از اضافه وزن آنان تاکید کرد و گفت: تداوم اجرای طرح کوچ یا کنترل وزن و چاقی دانش آموزان از راهکارهای سازندهای ست که باید از سوی آموزش و پرورش استان تداوم یابد.
جبار کوچکی نژاد، از نمایندگان مردم رشت در مجلس شورای اسلامی نیز در سخنانی بر لزوم اجرای طرح رتبه بندی معلمان از سوی دولت تاکید کرد و گفت: این طرح یک فوریتی اکنون در مجلس به تصویب رسیده و انتظار داریم دولت لایحهی مرتبط با آن را برای اجرا به مجلس بیاورد.
وی همچنین با بیان اینکه بزودی گروهی از دانشگاه شهید بهشتی تهران به گیلان میایند تا روند راه اندازی شعبه ایی از این دانشگاه، با هدف تربیت دبیران فنی مدارس تسریع شود، افزود: با انجام اینک ار نیاز مدارس شمال کشور به دبیران فنی مرتفع خواهد شد.
حجت الاسلام عطایی، نمایندهی آیت الله فلاحتی در این نشست نیز بر ضرورت توجه بیشتر به حوزههای فرهنگی و پرورشی مدارس تاکید کرد و افزود: تزکیهی نفس، تربیت صحیح و تقویت بینش انسانی و اسلامی نسلهای اینده ساز، از الزاماتی ست که در شرایط تحمیل القائات جنگ روانی میتواند به تحقق تربیت متعالی کمک کند.
رحمتی مدیر کل آموزش و پرورش گیلان نیز در گزارشی به تشریح فرایند آموزش و پرورش دانش اموزان در شرایط کرونایی پرداخت و تصریح کرد: خلاهای ناشی از شیوع این بیماری هیچگاه برنامه ریزان این حوزه را از تلاش مجدانه برای تحقق اهداف پیش بینی شده در سند تحول بنیادین غافل نخواهد کرد.