پایان فصل برداشت فلفل قرمز در جغتای
در سال زراعی جاری ۶۰۰هکتار از کشتزارهای جغتای زیر کشت فلفل قرمز رفته است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی،
مدیر جهاد کشاورزی جغتای گفت: سطح زیر کشت فلفل قرمز در جغتای ۶۰۰هکتار بوده و متوسط برداشت فلفل تر ۱۸تُن و فلفل خشک ۳تُن در هکتار است.
شایستگان افزود: به علت اینکه کشاورزان به توصیههای کارشناسان در زمینه کاشت، داشت و برداشت توجه دارند محصولی اورگانیک را روانه بازار میکنند.
وی گفت: نبود صنایع فرآوری در شهرستان باعث شده تا این محصول ارزشمند به صورت خام فروشی از شهرستان خارج شود و خوشبختانه توانسته ایم برای اولین بار اقدامات لازم برای صدور مجوز ۳واحد فرآوری را انجام دهیم.