پخش زنده
امروز: -
رئیس دانشگاه شهید بهشتی از ارایه برنامههای آموزشی جداگانه برای نودانشجویان این دانشگاه خبر داد.
آقای سعدالله نصیری قیداری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، افزود: نودانشجویان، امسال دیرتر از سایر دانشجویان پذیرفته شده اند و به ناچار برنامه آموزشی دیگری برای آنان تدوین شده است.
وی گفت: به سبب فشردگی در نیمسال اول برای این دانشجویان، حداقل و کف واحدها به منظور حفظ کیفیت آموزشی به نو دانشجویان ارایه شد.
آقای نصیری قیداری افزود: ساعات درسی این دانشجویان نیز در هفته یک و نیم برابر در نظر گرفته شد تا در ۱۰ هفته باقیمانده از نیم سال نخست سال تحصیلی، امکان ارایه سرفصلهای آموزشی براساس استانداردهای تدوین شده فراهم شود.
وی گفت: کلاسها به صورت مجازی برگزار میشود، اما برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری به سبب نیاز به فعالیتهای پژوهشی و آزمایشگاهی به ویژه در هنگام گذراندن پایان نامه امکان حضور و استفاده از آزمایشگاهها و بخشهای تحقیقاتی و خوابگاهها همچنین ارایه غذا با رعایت آیین نامههای بهداشتی فراهم شده است.
آقای نصیری قیداری افزود: تمایل ما آشنایی حضوری نودانشجویان با دانشگاه بوده، اما به سبب شرایط ویژه شیوع ویروس کرونا این امر به صورت کامل امکانپذیر نبوده است و پایه برگزاری آموزشهای این نیمسال، مجازی است مگر در مواردی که حضور دانشجویان ضروری باشد.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی بر لزوم گسترش تفکر و تصمیم گیری علمی در کشور تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای سعدالله نصیری قیداری در آیین افتتاحیه بوت کمپ این دانشگاه گفت: باید تفکر علمی به گونهای در کشور نهادینه شود که هر تصمیم گیری بر مبنای دستاوردهای علمی و کارشناسی باشد تا تصمیم گیریها به راحتی و سریع نباشد و همچنین به راحتی و سریع نقض نشود.
وی افزود: باید تفکر علمی در برنامه پنج ساله و حتی بودجههای سالیانه در نظر گرفته شود.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی اضافه کرد: دیدگاه ما آپارتاید و انحصار علمی نیست بلکه از علم به جای زورگویی به دیگر کشورها که هم اکنون در جهان رایج است برای کمک به پیشرفت و زندگی راحتتر بشر استفاده میکنیم.
آقای نصیری قیداری با اشاره به قانون شرکتهای دانش بنیان که به صورت کارشناسی در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تدوین شده است گفت: هر چند به طور قطع اصلاح قوانین حق مجلس است، اما نباید این قانون کارشناسی شده سلیقهای دستکاری شود.
وی با بیان اینکه این دانشگاه دومین دانشگاه بزرگ کشور افزود: دانشگاه شهید بهشتی ۱۹ دانشکده، ۱۰ مرکز تحقیقات و سه پژوهشگاه دارد و ۱۱۳ شهید به کشور و انقلاب اسلامی تقدیم کرده است که شهید شهریاری الگوی اخلاق و علم و موثر در دانش هستهای کشور تنها یکی از آنهاست.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به حضور در نشست ۱۳ دانشگاه برتر کشور گفت: دانشگاهها بهترین زمینه برای توسعه دانش بنیانها و اقتصاد آن در کشورند که باید به آنها توجه ویژه شود.