کرونا در جهان
تعداد مبتلایان جهانی به کرونا در آستانه ۵۰ میلیون نفر
تاکنون بیش از سی و پنج میلیون نفر از مبتلایان جان سالم به در برده اند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما؛
به نقل از پایگاه رسمی سازمان جهانی بهداشت کشورهای آمریکا، هند و برزیل همچنان در صدر بيشترين تعداد مبتلایان به کرونا قرار دارند.
آلمان / وزیر خارجه آلمان: به مشارکت آمریکا در سازمان جهانی بهداشت نیاز داریم
خبرگزاری رویترز روز جمعه از برلین گزارش داد هایکو ماس، وزیر امور خارجه آلمان امروز در مصاحبه با مجله مورگن پست اعلام کرد ما به مشارکت آمریکا در سازمان جهانی بهداشت نیاز داریم تا به صورت موثر کارها انجام شود.
سازمان جهانی بهداشت: درصورت کاهش دوره قرنطینه، افراد مبتلا به کرونا با خطر مرگ مواجه خواهند شد
خبرگزاری رویترز روز جمعه در خبری فوری گزارش داد ماریا وان کرخوف، اپیدمیولوژیست (همه گیر شناس) سازمان جهانی بهداشت امروز اعلام کرد در صورتی که کشورها دوره قرنطینه را از ۱۴ روز به ۱۰ روز کاهش دهند، افراد مبتلا به کوید-۱۹ در این کشورها با خطر مرگ مواجه خواهند شد.
تعداد ۱۷۵۵ نفر دیگر در مالزی به کرونا مبتلا شدند
خبرگزاری رویترز گزارش داد طی ۲۴ ساعت گذشته، یک هزار و ۷۵۵ نفر دیگر در مالزی به کرونا مبتلا شدند که این بیشترین آمار از زمان همه گیری کوید-۱۹ در این کشور محسوب میشود و تعداد تلفات نیز طی این مدت دو نفر اعلام شد.
کرونا/ ۹۴۰۹ نفر دیگر در سوئیس به کرونا مبتلا شدند
خبرگزاری رویترز روز جمعه از برن گزارش داد طی شبانه روز گذشته، تعداد ۹ هزار و ۴۰۹ نفر دیگر در سوئیس به کرونا مبتلا شدند و ۷۰ نفر نیز جان خود را از دست دادند.
کرونا/ آزمایش قرص آسپیرین برای درمان مبتلایان به کووید-۱۹ در انگلیس
خبرگزاری رویترز به نقل از وب سایت ریکاوری روز جمعه گزارش داد در حال حاضر قرص ضد التهاب آسپیرین به عنوان یکی از داروهای احتمالی برای معالجه بیماران مبتلا به کوید-۱۹ در انگلیس در حال آزمایش است.
دانشجویان دانشگاه منچستر حصارها را شکستند
دانشجویان دانشگاه شهر منچستر، حصارهای فلزی را که در اطراف خوابگاههای این دانشگاه برپا شده بود، شکستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، افزایش شمار مبتلایان به کووید ۱۹ در میان دانشجویان در دانشگاههای انگلیس، موجب نگرانی مقامات این دانشگاهها و نیز مسوولان شهرهایی شده است که این دانشگاهها در آن شهرها مستقرند.
تاکنون دهها هزار نفر از دانشجویان انگلیسی، به علت ابتلا به ویروس کرونا، قرنطینه شده اند و بسیاری از دانشگاه ها، کلاسها و دورههای آموزشی را در فضای مجازی برقرار میکنند و آموزش رو در رو، به حداقل رسیده است. پنج شنبه شب، صدها دانشجوی دانشگاه شهر منچستر، از این که بدون آگاهی آنان، حصارهای فلزی در اطراف خوابگاههای این دانشگاه برپا شده است، دست به تظاهرات زدند و این حصارها را برچیدند. به گفته دانشجویان، آنان احساس میکردند مقامات دانشگاه، آنان را در قفس قرار داده و زندانی کرده اند.
رئیس دانشگاه منچستر، دیشب از این که این اقدام مسوولان دانشگاه، موجب ناراحتی دانشجویان شده است، عذر خواست.
شمار مبتلایان به کرونا در لهستان رکورد زدآمار مبتلایان به ویروس کرونا در لهستان در شبانه روز گذشته به بیش از ۲۷ هزار رسید و شمار جان باختگان ناشی از این ویروس نیز ۳۶۷ نفر اعلام شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از ورشو، به دلیل کمبود تختهای بیمارستانی، ورزشگاههای این کشور تبدیل به بیمارستان صحرایی شده است.
نخست وزیر لهستان طی دستوری تا پایان نوامبر مقررات سخت قرنطینه اعلام کرد.
انگلیس/ تجمعات شب گذشته در خیابانهای شهر لیورپول در اعتراض به قرنطینه
شتاب سهمگین کرونا در روسیه با رکوردشکنی شمار روزانه مبتلایان
شمار روزانه مبتلایان به ویروس کرونا در روسیه با عبور از مرز ۲۰ هزار نفر، حدنصاب تازهای به ثبت رساند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از مسکو، با تداوم موج سهمگین همهگیری کرونا در روسیه و ثبت بالاترین شمار روزانه مبتلایان، شمار کل مبتلایان در این کشور از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر فراتر رفت.
ستاد عملیاتی مقابله با ویروس کرونا در روسیه اعلام کرد: نخستین بار از آغاز همهگیری کرونا در روسیه، طی شبانه روز گذشته ۲۰ هزار و ۵۸۲ نفر در مناطق مختلف این کشور به کرونا مبتلا شدند و مجموع مبتلایان به یک میلیون و ۷۳۳ هزار و ۴۴۰ نفر افزایش یافت.
همچنین با جان باختن ۳۷۸ نفر از مبتلایان، مجموع فوت شدگان به ۲۹ هزار و ۸۸۷ نفر رسیده است.
در همین مدت ۱۶ هزار و ۹۵۵ نفر با بهبودی از بیمارستانها و مراکز درمانی ترخیص شدند و تعداد کل بهبودیافتگان به یک میلیون و ۲۹۶ هزار و ۱۲۴ نفر رسید.
۴۹۷۶ نفر دیگر در سوئد به کرونا مبتلا شدند
خبرگزاری رویترز روز جمعه از استکهلم گزارش داد دادههای وزارت بهداشت سوئد نشان میدهد تعداد چهار هزار و ۶۹۷ نفر دیگر طی ۲۴ ساعت گذشته در این کشور به کرونا مبتلا شدند که این رقم از نظر تعداد مبتلایان روزانه در این کشور، بی سابقه محسوب میشود.
۷۰ درصد تختهای بیمارستانهای مسکو در اشغال بیماران کرونایی است
به گزارش خبرگزاری رویترز، یک مقام شهرداری مسکو در مصاحبه با خبرگزاری ایتارتاس اعلام کرد در حال حاضر حدود ۷۰ درصد تختهای بیمارستانهای پایتخت روسیه، توسط مبتلایان به ویروس کرونا اشغال شده است.
انگلیس از آغاز برنامه غربالگری گسترده در لیورپول خبر داد
دولت انگلیس، روز جمعه، برنامه جدیدی را برای غربالگری گسترده و سریع در شهر لیورپول (شمال) آغاز کرد. شهر لیورپول از دومین موج شیوع کرونا به شدت آسیب دیده است.
انگلیس در این ابتکار آزمایشی، راهی را برای خروج احتمالی از قرنطینه میبیند. به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، براساس بیانیهای که دولت انگلیس منتشر کرد، یک روز پس از اجرای قرنطینه دوباره در انگلیس به مدت یکماه، نزدیک به ۵۰۰ هزار نفر از ساکنان لیورپول و همچنین کسانی که در این شهر کار میکنند، غربالگری را چه برای کسانی که علامت دارند و چه برای کسانی که علامت ندارند پیشنهاد کردند، تا زنجیره انتقال این ویروس شکسته شود. یورگن کلوپ، مربی سرشناس باشگاه فوتبال لیورپول در ویدیویی در صفحه کاربری خود در توئیتر، لیورپولیها را به مشارکت در این طرح فرا خواند و نوشت: «به خاطر خودتان، خانواده اتان، همکارانتان و شهرتان این کار را انجام دهید». انواع مختلفی از آزمایشها به ویژه نوع سریع آن که نتیجه اش ظرف یک ساعت، بدون مراجعه به آزمایشگاه مشخص میشود، پیشنهاد شده است. تقریبا ۲۰۰۰ فعال اعزام شده اند تا این غربالگری عظیم را در این شهر سازماندهی کنند. دولت امیدوار است بتواند برای لغو قرنطینه، این غربالگری گسترده را - چنانچه نتیجه بخش باشد- در دیگر مناطق انگلیس گسترش دهد.
چین، ورود مسافران از ۱۰ کشور را ممنوع کرد
چین از این پس، ورود مسافران خارجی از مبدأ فرانسه، ایتالیا و نزدیک به ۱۰ کشور دیگر را که به شدت از کووید ۱۹ آسیب دیده اند، مسدود میکند.
این غول آسیا به این ترتیب تلاش میکند از ظهور دوباره شیوع کرونا در خاک خود جلوگیری کند. ویروس کرونا برای نخستین بار، ماه دسامبر در شهر ووهان در مرکز چین شناخته شد. اما در حال حاضر به استثنای چند کانون آلوده محلی، زندگی در این کشور به حال عادی بازگشته است. به گزارش خبرگزاری فرانسه از پکن، چین اواخر مارس، مرزهای خود را بست و به شکل قابل توجهی، پروازهای بین المللی خود را کاهش داد و سپس در ماههای اخیر با احتیاط این پروازها را از سرگرفت. اما سفارتخانههای چین در انگلیس، بلژیک، هند، فیلیپین و شماری دیگر از کشورها این هفته اعلام کردند پکن تصمیم گرفته است «به طور موقت»، ورود اتباع غیرچینی را به خاک خود متوقف کند و این محدودیت، حتی مشمول کسانی میشود که روادید چین یا مجوز معتبر اقامت دارند.
سفارت چین در پاریس، روز پنجشنبه اعلام کرد: فرانسه که شمار افراد مبتلا و قربانیان در آن، در حال انفجار است، جزء کشورهایی است که اخیرا به این فهرست پیوست. این منبع اعلام کرد: این ممنوعیت «با متحول شدن اوضاع شیوع کرونا مجدد ارزیابی میشود». روسیه، ایتالیا و اتیوپی نیز در حال حاضر، مشمول این تدابیر میشوند. نیجریه، پرجمعیتترین کشورآفریقایی نیز روز جمعه به این فهرست پیوست. اتاق بازرگانی اتحادیه اروپا در چین روز جمعه از این اقدام انتقاد کرد و این تدابیر را «ضربه روحی شدیدی در محافل تجاری» دانست. جورج ووتکه، رئیس اتاق بازرگانی اتحادیه اروپا در چین در بیانیهای اعلام کرد: «شمار بسیاری از اتباع خارجی که در خارج از چین هستند و از ماه مارس نمیتوانند وارد چین شوند، خود را هیچ میانگارند و ما از این بیم داریم که شمار بسیاری از آنها از بازگشت به چین منصرف شوند». وزارت امور خارجه چین، روز پنجشنبه، این تصمیمها را «منطقی و عادلانه» دانست که «الهام گرفته از اقدامات اجرا شده در شمار بسیاری از کشورهاست». بنابر اعلام دولت فرانسه، دومین قرنطینه هفته گذشته در فرانسه به اجرا درآمد تا از بروز دومین موج وحشتناک که به سرعت رو به افزایش است، جلوگیری شود. طی ۲۴ ساعت گذشته، بیش از ۵۸ هزار نفر در فرانسه مبتلا به کرونا شدند. از روز دوشنبه، شمار روزانه قربانیان کرونا در فرانسه، حول و حوش مرز ۴۰۰ نفر نوسان دارد.
«ایزی جت» باز هم ظرفیت پروازهای خود را کاهش میدهد
شرکت هواپیمایی «ایزی جت» انگلیس، جمعه اعلام کرد: ظرفیت پروازهای خود را برای سه ماهه پایانی ماه، ۲۰ درصد بیش از آنچه برای این دوره پیش بینی شده بود، کاهش میدهد. این واکنش، شرکت به تدابیر قرنطینه است که برای مقابله با همه گیری کووید ۱۹ در سراسر اروپا اعمال شده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، این شرکت انگلیسی با انتشار بیانیهای اعلام کرد: در نظر دارد در نیمه اول سال مالی خود که از اکتبر ۲۰۲۰ تا مارس ۲۰۲۱ است، میزان زیان خود را کاهش دهد و امکان افزایش فوری شمار پروازها در صورت بازگشت تقاضا را حفظ کند. از آنجایی که انگلیس، فرانسه، آلمان، ایرلند و دیگر کشورها بار دیگر برای چند هفته، فعالیتهای اقتصادی خود را کاهش میدهند، شرکت هواپیمایی «رایان ایر» (ایرلند)، رقیب ارزان قیمت «ایزی جت» هم در کاهش ظرفیت پروازهای خود برای ماههای آینده، بازنگری میکند و در حال حاضر، کاهش ۴۰ درصدی ظرفیت پروازها در مقایسه با زمستان گذشته پیش بینی میشود. علاوه بر این، «ایزی جت» از فروش ۱۱ فروند هواپیمای A۳۲۰ به ارزش ۱۳۰.۷ میلیون پوند خبر داد تا به این ترتیب در اوج همه گیری و بحران تاریخی شبکه حمل و نقل هوایی، نقدینگی خود را تقویت کند. «ایزی جت» قرار است هواپیماهای خود را به شرکتهای متخصص در زمینه اجاره هواپیما بفروشد و پس از آن با امضای قرارداد با این شرکتها آنها را اجاره کند و به استفاده از آنها ادامه دهد. پس از آن «ایزی جت»، ۱۴۱ هواپیما خواهد داشت که برابر با ۴۱ درصد ناوگان کنونی است. اواخر اکتبر «ایزی جت» اعلام کرد: به لطف فروش ۹ هواپیمای A۳۲۰ به ارزش ۳۰۰ میلیون پوند، نقدینگی خود را افزایش داده است.
وزیر بهداشت: صحبت در مورد موثر بودن محدودیتهای بهداشتی زود است
وزیر بهداشت فرانسه، صحبت در مورد موثر بودن محدودیتهای بهداشتی را زودهنگام دانست.
به گزارش شبکه ب اف ام ت و، اولیویه وران، وزیر بهداشت فرانسه در پاسخ به سوال خبرنگاری در مورد نگرانیهای موجود در خصوص قرنطینه دوباره گفت: هنوز برای اعلام موثر بودن محدودیتهای اعمال شده، زود است. باید زمان سپری شود. ارتباطات افراد باید کاهش یابد تا بتوان در این زمینه نظر داد. باید چند روزی صبر کرد. وران گفت: اگر لازم باشد ابزارهایی که برای مقابله با همه گیری در کشور ما به کار گرفته شدند، تطبیق یابد و محدودیتهای بهداشتی کاهش یابد، ما این کار را خواهیم کرد. رئیس جمهور، زمانی که قرنطینه را اعلام کرد به وضوح این مسئله را اعلام کرد. پس از مدتی باید بررسی کرد که آیا این تدابیر، خوب بود یا نه و اگر نبود باید تدابیر تکمیلی اتخاذ شود.