برای درمان مبتلایان کرونا؛
دانشگاه علوم پزشکی پیگیر گرفتن مجوز تولید انبوه داروی محقق کرمانشاهی
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: پیگیر اخذ مجوزهای لازم برای تولید انبوه داروی درمان مبتلایان کرونا در سازمان غذا و دارو هستیم.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، نشست بررسی رفع موانع و مشکلات اجرایی اخذ مجوز و تولید داروی MAB ۹۸ برای
درمان بیماری کرونا با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی، معاونین درمان، غذا و دارو و تحقیقات و فناوری دانشگاه و دکتر مصطفایی تولیدکننده دارو برگزار شد.
دکتر مرادی رییس دانشگاه علوم پزشکی در این نشست اظهار داشت: ️تولید این دارو و تایید آن از سوی مراجع مربوطه افتخاری بزرگ را نه تنها برای پدیدآورنده آن، بلکه برای دانشگاه علوم پزشکی، استان کرمانشاه و کشورمان رقم میزند.
وی افزود: واحدهای مربوطه در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تمام اقدامات لازم را برای اخذ تاییدیه نهایی دارو انجام خواهند داد و پیگیریهای لازم برای تسریع این فرایند در مراجع کشوری به طور پیوسته در حال اجرا است.
دکتر مرادی گفت: چنانچه این دارو بتواند موافقتهای نهایی را از سازمان غذا و دارو دریافت کند در اسرع وقت و بصورت گسترده برای درمان بیماری کووید ۱۹ بکار خواهد رفت.
داروی تولیدی هیچگونه عارضه جانبی ندارد
دکتر مصطفایی تولید کننده دارو نیز در این نشست گفت: این دارو در مرحله نهایی تایید قرار گرفته و توانسته است در مراحل اولیه و نمونههای بررسی شده، توفیق کسب کند.
وی افزود: نکته مثبت این دارو گیاهی بودن آن است و تاکنون هیچ عارضهای جانبی در بیماران به همراه نداشته است.
به گفته این محقق کرمانشاهی ️استفاده از این دارو در مراحل اولیه بیماری موجب بهبود ۱۰۰ درصدی بیماران میشود، اما در مراحل پیشرفته بیماری کووید نیز کاربرد دارد.
لازم به ذکر است، پس از تولید اولیه دارو که توسط دکتر علی مصطفایی عضو بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه انجام شده، مجددا مراحل تحقیقاتی لازم توسط سازمان غذا و داروی کشور در حال انجام است.