به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد گفت: ارائه گزارش اقتصادی و اشتغالزایی روستاهای شهرستان اشکذر و ابرکوه و بررسی تبصره ۱۸ دو دستور کار دوازدهمین کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان بود.
حسینی پور افزود: در این کارگروه مجموعا ۹ روستا ارائه گزارش شد که برنامههای ارائه شده طبق بند الف ماده ۲۷ برنامه ششم برنامه ریزی شده که باید در روستاهای هدف اجرایی شود.
وی ادامه داد: در استان ۴۵ روستا را در دست مطالعه داریم که بعداز مطالعات و تصویب، به مرحلهی اجرا میرسد و امروز با دستور استاندار مصوب شد شوراهای اسلامی روستاها مکلف شوند در اجرا و نظارت بر برنامهها نقش موثری داشته باشند تا برنامهها به سرعت پیش برود.
وی همچنین به دستور کار بعدی کارگروه که تبصره ۱۸ قانون بود اشاره کرد و اظهارداشت: در این کارگروه در خصوص تبصره ۱۸ قانون و عملکردی که در این برنامه است بحث شد و ما دو برنامه جدید در سطح استان داریم که یکی توسعه اشتغال کارآفرینی صنعت آب و فاضلاب و دیگری ایجاد اشتغال مولد در حوزه تعاون است.
حسینی پور بیان کرد: در تبصره ۱۸ عملکرد خوبی در بخش کشاورزی و صنعت و معدن داشتیم و امیدواریم در حوزههای دیگر مثل گردشگری و اقتصاد دانش بنیان نیز عملکرد بهتری داشته باشیم.
طالبی استاندار یزد در این کارگروه بر نظارت اجرای برنامهها تاکید کرد و گفت: نظارت بر اجرای برنامهها بسیارمهم است و اینکه بعداز تصویب چه روندی را طی میکند باید در فواصل مختلف عملکرد آن ارائه شود.
طالبی افزود: در اجرای برنامهها ساختارهای روستایی مثل شوراهای اسلامی درگیر اجرای برنامههایی که در مهمترین سطوح شورای تصمیم گیری استان تصویب میشود را داشته باشیم.
استاندار بیان کرد: در بعضی از روستاها آمار بیکاری افراد را نداریم و به بحث بیکاری و رفع ان نباید نگاه کرد بلکه باید برنامهای در روستا اجرایی شود که بتوان از ظرفیتهای روستا استفاده بهینه کرد چرا که با این روند میتوانیم از بسیاری استعدادها استفاده کنیم و شاهد مهاجرت معکوس به سمت روستاها باشیم.
طالبی استاندار یزد با قدردانی از دستگاههایی که در تبصره ۱۸ عملکرد خوبی را ارائه دادند افزود: در بحث تبصره ۱۸ عملکرد استان فراتر از سهمیه کشوری بوده است و این عملکرد پویایی برخی از دستگاهها را نشان میدهد و دستگاههایی که عقب ماندند نیز باید با تحرک ویژهای در این موضوع وارد شوند.