کسب مدال در المپیک توکیو، مهمترین برنامه فدراسیون کشتی
رئیس فدراسیون کشتی: کسب مدال در المپیک توکیو، مهمترین برنامه فعلی فدراسیون کشتی است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، علیرضا دبیر امروز در نشست هم اندیشی با مربیان سازنده، داوران و پیشکسوتان کشتی استان مازندران در ساری با بیان اینکه کشتی مازندران نیازمند همدلی است، گفت: افول کشتی کشور و مازندران خطرناک است و همه به عسکری محمدیان کمک کنند تا کشتی مازندران به جایگاه خود برسد.
وی تصریح کرد: نمیتوان پشت میز نشست و در این اوضاع کرونا کشتی را مدیریت کرد. رئیس هیات باید از ظرفیت فرمانداران و شهرداران جهت برطرف شدن مشکلات کشتی شهرستانها استفاده کند.
رئیس فدراسیون کشتی گفت: مربیان و پیشکسوتان همانطور که انتقاد میکنند راهکار هم بدهند تا برای آن برنامه ریزی کنیم. در حال برنامه ریزی در انستیتو هستیم تا مربیان درجه بندی شوند و در همان رده تخصصی خودشان کار و پیشرفت کنند.
به گفته دبیر کسب مدال در المپیک مهمترین برنامه فدراسیون کشتی است و در کنار آن در حوزههای مختلف برنامه داریم. کرونا تاثیر شدیدی بر روند فعالیتها گذاشته است. کرونا بزرگترین مشکل ورزش است، اما نمیتوانیم کار نکنیم و تماشاگر باشیم.
مدیر کل ورزش و جوانان استان مازندران هم گفت: به مربیان سازنده کشتی استان در سطح ملی توجه خوبی تاکنون نشده است. حرفهای کلیشهای زیاد زده شده و تاکنون هیچ ساز و کار مشخصی برای این موضوع دیده نشده است
حسن رنگرز افزود: مازندرانیها باید در مدیریت ورزش فدراسیونها و در حوزه فنی ویژه دیده شوند
به گفته وی مربیان مازنی نقش بزرگی در افتخارات کشتی کشور دارند لذا از رئیس فدراسیون درخواست میکنیم مازندران را متناسب با جایگاه فنی و مدیریتی ببینند
مدیر کل ورزش و جوانان استان مازندران با اشاره به اینکه یک سوم طلاهای کشورمان را کشتی گیران مازندران در میادین بین المللی کسب میکنند افزود: نامگذاری سالنها و سهم استان از جوایز مدالها یکی از روشهای حمایت از مربیان سازنده است..
در این نشست پیشکسوتان، مربیان و داوران کشتی استان دغدغهها و مطالبات خود را در حضور رئیس فدراسیون کشتی و مدیرکل ورزش و جوانان مازندران مطرح کردند.
رایزنی رییس فدراسیون با شهردار ساریرئیس فدراسیون کشتی، صبح امروز در دیدار با شهردار ساری، مرکز استان را شایسته وضعیت فعلی کشتی ندانست.
علیرضا دبیر با بیان اینکه شهرداری ساری در حمایت از کشتی میتواند کشتی مرکز استان را نجات دهد، گفت: سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری با مشارکت هیات کشتی فعالیتهای مختلفی را انجام دهند.
عسکری محمدیان رییس هیات کشتی مازندران نیز کشتی ساری را نیازمند حمایت ویژه شهرداری دانست.
شهردار ساری نیز با اشاره به اینکه سیستم ورزش کشور با خصوصی سازی سالنهای ورزشی ضربه مهلکی به ورزش به خصوص رشته کشتی زده است گفت: کشتی گیران از خانوادههای مرفه نیستند و توانایی تامین هزینههای گزاف سالنهای تمرین را ندارند.
عباس رجبی افزود: شهرداری ساری در حمایت و توسعه ورزش کشتی پای کار است، شهرداری چند سالن ورزشی و سالن کشتی دارد که کاملا در اختیار ورزش کشتی میتواند باشد، زیرا کسب مدال برای ورزش کشتی باعث افتخار همه است. وی علت افت کشتی ساری را بی برنامگی بیان کرد.
ادای احترام به مقام شامخ شهدا
رئیس فدراسیون کشتی همچنین بعدازظهر امروز به همراه رئیس هیات کشتی استان مازندران و مسئول سازمان بسیج ورزشکاران سپاه کربلا مازندران در گلزار شهدای ملامجدالدین ساری حضور یافت و بر سر مزار شهدا به ویژه شهدای ورزشکار و شهدای سلامت به قرائت فاتحه پرداخت و به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.